1. 1

  Retevisie? Ik dacht het Harry Weggelaar Channel te hebben gevonden… …eindelijk.

  Who the fuck is Harry Weggelaar? Of moet je daar een vaste Retecool bezoeker voor zijn?

 2. 2

  Harry Weggelaar is de atomaire Jezus;

  Ik ben harrie weggelaar en nog nooit heeft iemand mij kunnen vertellen waarom atomen geen ruimteschepen zouden kunnen zijn, maar wel word ik regelmatig zonder enige reden voor gek verklaard (of voor dom door Matthijs van Boxsel, die op mijn brieven niks zinnigs wist te antwoorden of door Govert Schilling idem dito, en meende met zijn onzin over mij het publiek te moeten voorlichten als wetenschappelijk journalist); of word ik met allerlei onzin geconfronteerd door mensen die nog nooit de moeite hebben genomen mijn atoomtheorie nu eens goed te gaan lezen, en zo maar willekeurig wat rondstrooien van: kan ons het schelen, hij is toch gek, dus hoeven we ook geen moeite te doen.
  http://www.seriewoordenaar.nl/seriewoordenaar/content/forum_bericht.asp?tracker=yes&bericht_id=2527&topic_id=14&navcode=forum

 3. 4

  Baanbrekend contentfabrieken, zeker afl.4. Het stukje dat die Weggelaar reaguurders gaat analyseren is tamelijk hilaries. Olaf interviewt ook best aardig. (Alleen beetje flauw dat toen Weggelaar voor het eerst zei “ReteKOOL, zeg ik dat goed?”, hij bevestigd werd, iets te in yer face in het ootje nemerig.)