GenoTrim bevat Doping

Canard du Jour Logo, klik voor vergroting Mocht u uw zuurverdiende centen al geinvesteerd hebben in het hoax afslankmiddel GenoTrim (gemaakt door “Salugen”) dan heeft u misschien toch iets gekocht wat de moeite waard is. Weliswaar is de berichtgeving rondom dit middel een grote verzameling leugens, met dank aan de Telegraaf die kennelijk aan de leiband lopen van het marketingburo Tobeone, toch mooi die onafhankelijke journalistiek, nietwaar ? En weliswaar is ruim 400 euro rijkelijk duur voor een niet bestaande onzinpil waar u geen fluit mee opschiet; niet getreurd !

Mocht u ondanks alles toch iets in de bus krijgen, verstop het dan goed. Het is wel degelijk iets wat anders is dan de andere nepmiddeltjes; GenoTrim bevat namelijk naar eigen zeggen de stof dehydroëpiandrosteron (DHEA), een middel dat ook wel te vinden is op de dopingstoffenlijst 2006, oftewel een middel dat verboden is in bijvoorbeeld België.

Kortom het afslanken volgens de revolutionaire wetenschappelijke DNA methode kan nu echt beginnen ! We zijn nu helemaal overtuigd. (btw wangslijm opsturen naar salugen lijkt ons een beetje overbodig)

Met dank aan de immer wakkere Ron Fonteine.

  1. 1

    Dan zal het wel werken ja, in oude afslankpillen zat ook amfetamine, zodat de lijners niet zo snel duf en moe werden van hun dieet. In latere jaren naar verluidt ook wel ingezet als oppeppertje tijdens lange studienachten voor tentamens.

    Als er maar genoeg drugs inzit word je vanzelf wel mager.

  2. 3

    Kijk dit is interessanter dan een illusie-pilletje (illusie is de motor van de economie dus waar maken we ons niet druk om). Een bedrijfje dat illegale drugs begint te verkopen en een grote krant die daar reclame voor maakt is toch lastiger te verkopen.