1. 3

  Rutte sprak zich vandaag in de Wereld Draait Door niet 100% uit tegen kinderen in de cel. “Helaas noodzakelijk… ..het ligt aan de ouders.. die hun kind niet willen afstaan een voogd… blabla…” -wegkijken, mompelen-

  De schuld bij de ouders leggen, godbeterhet!!!
  De gore lef om ouders die tot over hun oren in een zeer bedreigende en gestresste situatie zitten de vraag voor te leggen om hun kinderen af te staan. Alles in een (gezonde) ouder schreeuwt dan NEE!!! Niet ook nog eens je kind weg. In zo’n situatie wil je je kind juist bij je hebben.

  Maar Mark Rutte gebruikt dat vervolgens als slap excuus voor de opsluiting van minderjarigen. Opsluiting die overigens een schending van VN-verdragen is.

  22 november zijn er verkiezingen, laat dit een stemadvies zijn.

 2. 9

  @Chinaman

  Wat een non argument. Ik denk dat kindermoordenaars ook dankbaar zijn dat justitie met bewijzen moet komen. Zullen dat dan ook maar niet meer doen?

 3. 10

  @Raven
  Ik begrijp u niet.
  Mensen doen er alles aan om fort Nederland binnen te komen. Wagen hun leven. Mocht er een uitzonderspositie worden gemakt voro zwangere vrouwen, dan komende er spontaan erg veel zwangere vrouwen aan. Zga je idd ook bij AMA’s.