1. 4

  Haha ik vind het wel mooi kitscherig, zo.

  Maaruh… wie is Keyser Soeze, in dit plaatje, dan? Cohen? Uiteindelijk is het altijd links die het doet, toch?

 2. 8

  @6 De hoofdredacteur van GC. Die mij een zuurpruim noemt… Mag je deels gelijk hebben maar je begrijpt vast dat ik dit tik met een schaterlach en een enorme grijns op mijn gezicht ;O)

 3. 11

  neem nu ook Cohen is in de maling,en zet er dan een moskee bij en laat hem op zijn knieen liggen.
  Of groen links met die vent voor de partij in Assen zit en nog veel meer uitgspookt .

 4. 12

  @11 Waar héb je het over? Moet ik het uitleggen? Job Cohen is geen moslim, maar de bovenstaande PVV-ers zijn wel degelijk verdachten van strafbare feiten (geweest). Voor humorloze, niet-doordachte photoshops van louter linkse politici zijn er andere blogs.

  ”Of groen links met die vent voor de partij in Assen zit en nog veel meer uitgspookt.”
  Wat is dit voor geraaskal?

 5. 14

  Ik doelde met ‘geraaskal’ op het feit dat het niet eens een volzin is. Uit de woorden ‘groen links’ (sic.) en Assen moet ik dan opmaken dat er iemand in (de gemeenteraad van?) Assen zit namens GroenLinks die iets op z’n kerfstok heeft. Of zo.

 6. 15

  Oh, geraaskal ben ik helemaal met je eens, maar ik heb zelf wel iets met Assen, dus was toch nieuwsgierig of er iets aktueels aan me was voorbijgegaan. :-)