Geen twijfel mogelijk. Dit was geen droom

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

De schim kwam nog steeds dichterbij en uiteindelijk hing het nog slechts enkele centimeters boven me. Ik kon zijn adem bijna voelen, als hij zou ademen. Maar ik hoorde alleen het vreselijke gefluister.

Meestal is een “getuigenis” reden om een beetje lacherig te doen (ook voor mij), maar deze las ik in één ruk uit. Goed geschreven en erg spannend.

0

Reacties (3)

#1 araphor

Wauw. Leuk dit hier tegen te komen zeg! Bedankt voor je compliment. Spannend is nog een understatement. Die schimmen waren echt vreselijk. De angst die daarmee gepaard ging is simpelweg niet te omschrijven.

Ook ikzelf had (natuurlijk) nooit gedacht een getuigenis te schrijven, laat staan zo’n getuigenis als deze.

Dat, terwijl ik helemaal niet gelovig ben opgevoed.

Gelukkig is het nu duidelijk voor mij: Niets is sterker dan Jezus’ naam.

  • Volgende discussie
#2 Basschie

Sargasso scoort goede punten! Maar niet onterecht, dit is inderdaad een boeiend verhaal. Ben benieuwd wat het voor de hits op je pagina doet, araphor. Je huidig geloof lijkt inderdaad een stuk inhoudelijker dan dat occulte. Niet dat ik me zelf in het christendom kan vinden, maar da’s weer een heel ander verhaal.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Def

Erg mooi verteld, zonder belerend te zijn. Hey, als je er steun aan hebt, leven en laten leven. Good for you.

Ook erg mooi beschreven…

  • Vorige discussie