1. 1

  Dit zat er natuurlijk al langer aan te komen. Ik vraag me alleen af wat er gebeurt als ik het volgende potje voetbal laad op mijn xbox 360 en de advertentieserver overbelast is? Lange laadtijden en na vier minuten toch maar de statische reclames, zeker. Wel een leuke ingang voor hackers.

 2. 2

  Vriendin van me werkt in marketing.
  Eigenlijk kunnen ze niet anders meer dan alternatieven zoeken voor de televisiereclame.
  Met de opkomst van digitale-televisie en het gemak van de opname op een harde schijf wordt het voor ons allemaal weer zalig naar een programma kijken zonder lastige reclameblokken.

 3. 3

  @DrekNek: dat heeft geen enkel effect, een beetje game developer, vult de advertentie space met default ad en begint de game ongeacht of er een dynamische advertentie gedownload is/wordt, het hangt van de game developer af, of ze de online ad er halverwege ingooien, wachten op de volgende zone, ruimte, etc.