Gaat dit over Berlusconi en de Duitser?

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol


Gevonden op Shape Amp

0

Reacties (4)

#1 mark

Berlusconi is redelijk Camp inderdaad. Maar leg het straks maar eens uit aan je kleinkinderen: Ja, toen opa/oma jong was had Nederland nog een premier, dat was die nitwit Balkenende, die later bij de invoering van de verkiezingshersenscan bleek zo ontstellend dom en visieloos te zijn. En in de rol van wat nu de president van Europa is, zat toen Berlusconi. Inderdaad, zijn dictatoriale gedrag was bekend, maar ja, wat deed je er aan he…. Nog een Werthers?

  • Volgende discussie
#2 boterham

Haha, maar het is eigenlijk zo triest, al die strategische stemmers die Balk in het zadel hebben gehouden. Daar zullen ze nu wel spijt van hebben want wie kan er nu nog langer dan 3 seconden naar die gast luisteren? WAAROM moet elke zin steevast beginnen met: Als het gaat om, of, In het landsbelang of NOG erger, We zitten in moeilijke tijden met z’n allen!@#$%^& AARgghh, hou je smoel toch…

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 JJ

“Daar zullen ze nu wel spijt van hebben”

Was het maar zo. Ik vrees dat ze het allemaal wel best vinden, die brave Christenhond (mag dit nog op Sargasso?) aan het roer

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 Grobbo

Ja hoor, dat mag je zeggen. Zolang er nog vrijheid van meningsuiting is natuurlijk ;-)

@boterham: Je hebt gelijk, ik heb er een tijd op zitten letten wat Balk allemaal vertelt, en er komt NIETS zinnigs uit zijn mond inderdaad.

Vooral die moeilijke tijden kan ik niet meer hóren! Maar ja, het is typisch de bekende CDA kortzichtigheid: Besluiten dat je geld gaat besparen ambtenaren te ontslaan(lees: anders uitgeven door ontslagen werknemers geen salaris maar een uitkering te geven, en dan vervolgens roepen dat we met z’n allen de zware last moeten dragen. Lees: premieverhogingen)

En wat mij irriteert is dat er niet wordt gesproken over het werk dat moet worden gedaan. Gaan we dat dan anders doen, of geven we de huidige hoeveelheid werk aan een minder aantal ambtenaren.

(Fysiotherapie (RSI?) en Psychologische hulp gaan straks uit het ziekenfonds…

Nee, het is effe doorbijten voor heel Nederland, met een beetje pech 4 jaar.

  • Vorige discussie