1. 2

  Dat IS het wereld erfgoed, de mens, en de mens moet tegen de rest van de wereld beschermd worden zodat de mens niet uitsterft!

 2. 4

  Het is toch precies de bedoeling dat de status weer wordt ingetrokken, althans van het CDA. Want dan kan hun achterban van vissers en boeren weer naar hartelust het gebied omspitten en naar de verdommenis helpen (de bijbelse opdracht: heers over de schepping).

 3. 6

  Heeft iemand via een van onze vaderlandse media mogen vernemen wat er nog meer op de lijst is gekomen? Ik niet in elk geval, en ik heb redelijk opgelet. Ook de (kuch) kwaliteitskranten NRC en Volkskrant zeggen er niets over. Kennelijk houdt de wereld op bij de Waddenzee.

  Echt geinteresseerden kijken op http://whc.unesco.org/ om te zien dat oa de Dolomieten en een waterbeheersysteem in Iran ook op de lijst zijn gekomen.

 4. 7

  Mag dat?
  Ik bedoel straaljageroefeningen en boringen in een werelderfgoed?
  Mogen wel oppassen.
  Net als Dresden liggen we er ook zo weer uit.
  In plaats dat we onze zegeningen tellen en de toeristenindustrie op een goede manier stimuleren, is het op ’t ogenblik steeds minder leuk op de wadden.
  Zie boven:
  Vliegoefeningen en boringen.

 5. 8

  Of het uitroepen tot werelderfgoed nou zo gunstig is voor het Waddengebied, valt ook nog maar af te wachten. Op het journaal zeiden ze er tenminste bij dat er nu ook meer toeristen verwacht werden…