1. 12

  goed, de trui, ga je nu ook nog iets opmerken over zijn jasje DP? ( zou die een motorfiets hebben? ) Wel bijzonder, een motorfiets, die man moet wel heel gewoon zijn! haha!

 2. 14

  gewone mensen bestaan niet DP..mensen zijn niet gewoon omdat ze keer op keer dezelfde trui aantrekken BTW ;-) ( tot zover mijn lesje vanavond) ga pitten, heb ook een nieuwe baan

 3. 15

  Power to the hippies! Ik vind ‘m er relaxed uit zien, al kan ik me niet voorstellen dat JP er mee weg zou komen.
  Maar kan iemand ook vertellen wat meneer tegen de USA doet?

 4. 16

  Iets wat nog niet echt doordringt DWizzy. Een volledig continent wat aan de ontvoogding gaat zonder dat de rest het door heeft. Of wil hebben.
  IK zou wel met mijn westerse money nog voor China als tweede keuze mijn tijd daar nu willen doorbrengen.
  En o ja, ammerikka is iets teveel bezig met het hernieuwen van Waarheid naar goT, om zich nu nog bezig te houden met gestreepte truitjes.

 5. 18

  Van wat ik ervan begreep was deze meneer ook goede maatjes met een zekere Hugo Chavez en laat ook deze president de opbrengsten van de landelijke oliekraan voor een flink deel naar de armere kant van de bevolking gaan.

  Ben dan ook benieuwd wat de linkse politiek in Nederland van deze politici zou vinden.

 6. 19

  Sociologisch merkwaardig is dat, met excuus voor het kort door de bochten, ZAmerika meestal druppelde wanneer het regende in de rest van de wereld.
  Nu schijnt men daar een eigen, objectievere vorm van koers te varen.
  Hartverwarmend.

 7. 21

  Goed te zien dat ook op dit niveau tegenwoordig de jasje-dasje terreur bestreden wordt!

  Nu Balkenende nog in t-shirt bij de wekelijkse persconferentie!

 8. 24

  @ Maarten en Dwizzy: gas (geen olie) het is gas.
  Bolivia heeft gas en Amerikaanse bedrijven wilden dat gaan winnen, de vorige president wilde het aan het buitenland (Argentinie) gaan verkopen. De arme Boliviaantjes zouden er niks van terug zien. Er waren hevige protestgolven in het land: stakingen, roadblocks en geweldadige demonstraties. Het waren vooral de indianen die uit de bergen kwamen om in de (blanke) steden te protesteren. Morales was/is hun voorman. Nu is ie president geworden en kan zich voegen in het rijtje: Chavez, Lula en Kirchner. Zoals Crachat al zegt het is een heel continent dat zich losmaakt van een eeuwenoude wurggreep. De VS is te druk met Irak, Europa bestudeert haar eigen navelpluis, ja die Chinezen zien wel brood in Latijns-Amerika. Maar die relatie ontstaat op nieuwe voorwaarden.

 9. 25

  Ik las pas in een interview dat hij een grote fan van zowel Mart Smeets als Henk Gemser is. Kan iemand een adres mailen, dan stuur ik ‘m mijn Unox-muts ook even op.

 10. 26

  Ik ben benieuwd hoe lang hij blijft zitten, want ik meen me te herinneren dat er in Bolivia vaker van regering gewisseld wordt (vaak dmv. coups) dan er in nederland een elfstedentocht plaatsvindt.

 11. 28

  De laatste tijd wel ja, maar ik wilde mezelf zacht uitdrukken, zolang ik geen getallen voor handen heb. Als je bewering niet klopt wordt je hier keihard neergesabeld!

 12. 29

  Ha, inmiddels heb ik me gewapend met getallen van de CIA: Er zijn in Bolivia meer coups dan jaarwisselingen geweest sinds de onafhankelijkheid!