1. 4

  De beste foto’s aller tijden zijn voor mij:
  1. Pim Fortuyn
  2. Theo van Gogh
  3. Ali Hirsi Ali
  4. Rita Verdonk
  5. Willem van Oranje

  (mooie foto inderdaad)

 2. 5

  B man, klasse die mp3!! Foto’s van Jan van Gents, maar ook van de gemiddelde vijvereend zijn sowieso beter dan van Verdonk of Fortuyn, Caprio!! Zelfs de hondjes van deze laatste hebben voor mij hun charme verloren. Als ze maar van de Jan van Gent afblijven!!

 3. 8

  Interessant bij dit soort foto’s is natuurlijk hoe en waar ze worden gemaakt: in de vrije natuur met kunst en vliegwerk van het wilde of in de dierentuin als in een soort laboratorium. Beide technieken kunnen prachtfoto’s opleveren. De additionele waarde die een echte wild-life foto oplevert zie je er soms wel en soms niet aan af. Deze – overigens prachtige foto – is cleaner dan ik zou zeggen voor een Jan van Gent.

  Een grote wilde, duikende, visjagende vogel van het grote water kijkt hier even als een drijfsijsje nieuwsgierig tam in de lens.

  De foto komt dan ook uit de categorie Zoo-Tiere.

  In Sektion: Tölpel, Pelikane,Kormorane
  In Galerie: Tiere
  In fotohome-Ordner: Zoo-Tiere

  Maar probeer dit maar eens in de natuur te maken.

  En daarnaast: de symboliek van nieuwsgierig onder de oppervlakte kijken wat daar gaande is is aardig voor Sargasso en is wellicht wat iedereen zo in de foto aantrekt. Maar dan wel nieuwsgierigheid in een geconditioneerde omgeving.

  Een soort Sargasso tamheid?
  Wild at heart?

 4. 11

  Oké,…mooie eend!,…maar kijk eens naar het water! Lijkt of tie in kwik zwemt? Of via een ”stargate” een kijkje aan gene zijde komt nemen? Niet wetend dat hij in deze parallelle wereld direct opgehokt zal worden!