1. 1

  Dit moet een compliment zijn DP, zelf heb ik bijna tien jaar (78/88) doorgebracht tussen chimps en s’avonds, als iedereen weg weg was( in Rijswijk), samen tussen de groep, naar de tv zitten kijken.
  Ik schat ze (de chimps et al) hoog in, kijk eens in de ogen en breng iets lekkers mee voor op de sofa, ze zullen u vriendelijk omarmen(tamelijk riskant dat wel, beresterk die gasten). Ik ervaar uw plaagpicks aangaande heer Bush dan ook als een wellicht onbedoeld compliment aan deze man.

 2. 7

  Zak chips, tv op animal planet en dan zonder rode gezwollen konten (worden die mannen gyl van) zijn het echt net mensen maar dan leuker. Later, als ik weer thuis ben, zal ik wat pics opzoeken van dit samenzijn.(als ik ze kan vinden ben enorm warhoofd en sloddervos).

  Overigens mijn complimenten voor je bijdrage wat de sneltrein Sargasso aangaat, tjee..het flitst man. Je verstaat je vak, das duidelijk.

 3. 9

  was het mijn vak maar…… zou wel rielekst zijn…….. In blijdorp loopt trouwens een aap die me helemaal ziet zitten……. ik was er een tijdje terug en we hadden echt contact hij begon het raam te likken enzo……..

 4. 10

  Dat zegt wel wat (positiefs) over je, ze kijken naar je motoriek en vooral je ogen en reageren daar direct op.
  Als een (man) chimp zich opgewonden begon te gedragen was een ding noodzaak en dat was zo snel mogelijk..wegwezen:)

 5. 17

  Zonder dalen geen bergen geachte heer/dame King. Of moeten we gaan debatteren over het al of niet waar zijn voor de voorgaande beweringen (propositielogica), mij best hoor maar mijn boog is niet zo gespannen momenteel ;-)

 6. 23

  Wacht ’s DP,ik ken de geschiedenis. Erns, ouwe zak, is naar Spanje verhuisd en de nog jonge Bokitto (of zoiets) heeft een nieuwe geimporteerde concurent gekregen. Ik dacht dattie Dango heet (weet niet zeker) De strijd gaat nog door heb ik van mijn “vrienden” begrepen maar uiteindelijk gaat Dango het maken (met de dames en jouw klaarblijkelijk).

  Vergeef me als ik de namen niet meer geheel in orde heb.

  pssst: Jij bent Geen dal DP:)

 7. 24

  Mooie foto, en heerlijk, zo snel als Sargasso nu is!
  Ik schenk nog even een glas in: op de mensen die dit voor elkaar hebben gekregen!

 8. 25

  @Carlos: Olie en gas? Een van mijn jaargenoten, werkend in Siberische koud..de held, mailde me onlangs dat de olie werkelijk overal uitspuit in die regionen (bedrijfsgeheim..sssst)

 9. 37

  Heer Bot moet nog steeds wennen, als hij daar ooit toe in staat is, te handelen als minister. In zijn nieuwe job moet je handelen binnen gecontroleerde randvoorwaarden en tevens bij elke faux pas verantwoording afleggen aan de 2e kamer wat geheel in tegenstelling is tot het functioneren binnen het ambtenaren circuit wat tog een beetje een darkroom experience is.

  Ik vind het een enge man, die lippen alleen al als hij spreekt..yuk.

 10. 39

  Mijn buurman komt zojuist met flesje een of ander binnen. ik moet iets over Zwitserse tennis gaan vieren blijkt..dat doen we dan maar..gruetzi:)

 11. 58

  Omdat we (bijna maar nog net) niet kunnen reaguren op de Waan. Die kwoot van Esc verraadt grote onlinedeskundigheid:
  Snuffelt hij nog wel eens online rond? Kijkt hij eigenlijk wel verder dan zijn online neus lang is? Francisco zou eens op Sargasso moeten kijken (om maar eens iets te noemen). Eén grote creatieve krachtsexplosie! Misschien mag hij er zelfs voor schrijven.

  En die kwoot van FvJ betekent dus dat we gelinkt staan in de pampieren VPRObode dezes weeks?
  Op de vraag wat internet heeft opgeleverd dacht ik inderdaad aan Sargasso. En roemde ik de voordelen.

 12. 60

  Ik heb de papieren versie van de VPRO gids. Maar daar staan we in deze editie niet genoemd. Maar het is in twee delen….Donderdag valt er weer eentje in de bus.

 13. 64

  Ik ben het eigenlijk wel met Ephermi… Effersmo… Ephimenco eens. GeenStijl verstrooit lekker weg. En het heeft niks met journalistiek te maken.

  Het succes van de site weerspiegelt volgens Ephimenco het tekort van de gevestigde media. „Vaak zijn die saai en gezapig. En al helemaal niet rebels

  Gelukkig maar, zou ik er aan willen toevoegen.

  Alleen is dat verhaal van Mark Deuze een beetje vreemd. Las ik vorige week dat hij klaagde dat niemand naar zijn colleges komt, gaat ie nu ineen die drie man en een halve paardekop inzetten als de nieuwste peiling onder Amerikaanse jongeren.

 14. 65

  ja maar het is alsof Meneer Empherbingo de traditionele media saaiheid en gezapigheid verwijt? (moet je vooral bij Trouw gaan werken..)

  Ach, ik reageer ook eigenlijk meer op de mens Emmerlingo, die in mijn ogen soms te goedkoop relletjes wil trappen en als een spuit 11 vijf jaar na dato nog fortuynistische stokpaardjes wil berijden.

 15. 67

  Nou, da’s meer bedoeld voor intern gebruik zeg maar, de column waar sprake is van GS gaat allemaal over ‘toonzetting’ van nieuws. Bij GS is publiciteit numero uno, ze hanteren slim de bij veel bredere lagen bekende technieken.
  Het is toegespitst, sentimenteel=hard en zogezegd retesnel, direct. Politiek correct, da’s toch begraven ?
  Van Flodder.. nu Met Scherp!

  En doelgroepen.. gericht op lezersgroepen ( leeftijd, miljeu, consumentengedrag) waar taal en toon of stijl en inkleuring een machtig selectiecritirium vormt. Je op hun nivo bevinden.

  Het gaat om de marktaandeel, positionering en de synthese tussen internet en oude media.

  Jammer dat andere voorbeelden als Spunk en de VPRO niet genoemd worden. Ik vermoed een gevalletje van broodnijd. Hij wil even populair als GS worden, na, dat moet ie niet eens willen .