Flynt vs the people

Foto: Sargasso achtergrond wereldbolDe gouverneursrace in Californie wordt steeds interessanter, nu blijkt ook Larry Flynt, van Hustler inschrijvingspapieren te hebben aangevraagd. In een reactie zegt hij: “Ik denk niet dat men het erg vind om een slijter van smerigheid die betrokken is als governeur te hebben.” Het deed me erg denken aan de bijna race tussen Balkenende en Ratelband.

0

Reacties (3)

#1 Carlos

ik heb even het fotootje op onze server gezet, tevens verkleind mbv photoshop zodat ze niet zo rafelig is.

van mij mag ze ook in origineel formaat hoor, het is per slot van rekening zaterdag, kies jij maar:

“groot”:
/pix/augustus2003/candy.jpg
“klein”:
/pix/augustus2003/candy_kl.jpg

  • Volgende discussie
#2 Carlos

Zeg, ik heb er weinig verstand van, maar is dit nu een open directory ?!
http://www.hustler.com/exclusives/galleries/
..en zo ja hoe heb je dat voor mekaar gekregen?

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 caprio

je hebt de essentie van het bericht er weer haarfijn uitgevist, knap. Als het me lukken zou de Hustler te hacken had ik overigens geen tijd meer om berichtjes op sargasso te plaatsen, het is de ‘free tour’, die je zoals je weet op de meeste smutsites vindt.

  • Vorige discussie