Ex-telco-boys gaan ‘iets nieuws doen’

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

De tijd dat u in de trein de uitgeprinte ANP-feed moest lezen lijkt binnenkort voorbij. Investeerder Marcel Boekhoorn (oud-Telfort) en PCM-baas Ton aan de Stegge (heee, ook oud-Telfort!) gaan nu samenwerken om een gratis kwaliteitskrant op de markt te brengen. Da’s mooi balen voor de verse afgestudeerden die gretig schreven op de vacature voor de gratis Volksrant-versie die vorige week nog op Villamedia werd gezet. Want die gaat niet door.

Maar het is maar de vraag of deze krant enige toekomst heeft. Als Jort Kelder als beoogd hoofdredacteur al bedankt omdat het “een plat krantje” gaat worden, lijkt de toon gezet. De Volkskrant zelf snapt niks van het besluit van PCM om een nieuwe concurrent binnen het eigen concern op te zetten.

0

Reacties (3)

#1 HansR

Ik zou van telco-lieden verwachten dat ze een digitaal krantje gaan maken op een draagbaar, flexibel, wireless schermpje waarmee ik elk moment van de dag het verse nieuws ingestraald zou krijgen op welke plek in NL dan ook.

Maar nee hoor: papier als ik het goed begrijp.

En de VK gratis krant gaat niet door: die had ik nog niet gehoord.

  • Volgende discussie
#2 larie

Das mooi nieuws de volkskrant, sandalen en witte sokken zijn uit ?;

In der Schweiz kreeg ik bij bezoek op de uni een net iets groter dan normaal boekformaat plat schermpje in mijn handen gedrukt. Was wifi en op de campus kon je e-books or whatever opvragen en lezen. In de hoeken stonden pijltjes bij indrukken leek het net alsof je een blad omsloeg (met geluid indien gewenst)..een ideale situatie vond ik dat.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 larie

Nog even, als oefening heb ik een paar jaar geleden een persiflage flase gemaakt over de Volkskrant. De comments kwamen direct, vk houdt niet van grapjes. Ik wil hem wel plempen maar weet niet hoe dat moet.

  • Vorige discussie