1. 3

  De tiener was al ernstig ziek toen hij de griep erbij kreeg. […] Ook wil het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) niet zeggen waaraan de jongen al leed.

  En de rest van dat stukje spreekt verder ook nogal in raadselen zodat ik me echt afvraag of die jongen nu aan de griep of aan een verkeersongeluk is overleden.

  Die hele manipulatie en nieuwswaardigheid van die griep stinkt.
  En niet naar lijken.

 2. 6

  Triest voor de nabestaanden van het slachtoffer. Allen mijn medeleven.

  @DJ, dat was toch zo’n film van Lesley Nielson? Zo’n Naked Gun film…

 3. 7

  hahaha, iets met 2.5 ofzo *hersenen vliegen de bocht uit na zo’n context switch*

  (de dingen die je uit onbewuste associatie wel eens zegt, zonder het te weten ;)

 4. 8

  DJ, ik wordt regelmatig geplaagd door die bewustwordende onbewuste associaties. Erg vermoeiend soms voor anderen, maar ook wel vermakelijk ;-)

 5. 9

  Typisch linkse reacties. De hypocritie druipt er weer vanaf. Jah , de mexicaanse griep is een scene uit een nielsen film. Jeweetwel zoéén film die je nooit zou zien want… niet intellectueel genoeg. Stelletje hersenloze barbaren.

 6. 13

  Prrt: [EDIT]

  Sinds ik gister op Netwerk een groep inwoners van Terschelling zag in het bezit van een stuitend lage intelligentie zoals jij, vind ik er 1 ding van: [EDIT].

  En dat is niet cynisch bedoeld. Ik bedoel letterlijk: [EDIT]

  Geen compassie, geen discussie, ik ben er klaar me. [EDIT]
  devoluerende holbewoners. NSB’ers. Paria’s. Backstabbers. Duivelsgebroed.
  Zo de Gowdwin hebben we ook gehad.

  Heeft niks met links of rechts te maken, maar met conservatie van de soort.

  Er moet nu ingegrepen worden.

  [EDIT Webmeesteres, ondanks dat wij u niet willen belemmeren in uw vrijheid van meningsuiting kunnen wij hier doodswensen -van niemand niet- tolereren.]

 7. 18

  Mmm. Had me voorgenomen om mensen die op de onbespreekbare(n) reageren automatisch te twitfilteren maar iets als #13 heeft dan toch wel weer wat. Ik ga in ieder geval vanavond eens zoeken of ik dat stukje netwerk online kan vinden. Ik verheug me nu al op een stukje hilarische sociologie.

 8. 19

  @18, dat zou mij wel verbazen, dit kan nl alleen als minder mensen het krijgen bij dezelfde mortaliteitscijfers of – en daar lijkt het meer op – dat meer mensen het krijgen – maar dan moet dit cijfer drastisch omlaag. De kans op diepe longontstekingen is juist groter nu, dus al met al ziet het daar niet naar uit.

 9. 22

  @17: Zou anders ook een hele prestatie zijn, gezien de hele Nederlandse bevolking desgewenst gratis tamiflu en dubbele vaccinatie krijgt. Ik ben benieuwd of ze dat nu steeds met de jaarlijkse griepgolf gaan doen.

 10. 25

  Jeemig dat zijn inderdaad weer een paar hele domme mensen, het lijkt wel alsof ze vanaf zo’n eiland nog dommer durven te zijn dan aan de wal. Wel jammer, ik heb goede herinneringen aan Terschelling

 11. 26

  Ik weet niet of ‘dom’ de juiste benaming is.
  Misschien geeft dit stukje uit Terschelling wel een goed beeld van wat er mogelijk aan het gebeuren is.
  Mensen reageren toch op wat ze zien, en op plaatsen waar de dingen niet gebeuren op wat ze horen of lezen. “Het gaat goed in $grotestad-x, zoveel mensen niet in de criminaliteit, afgestudeerd, zo prettig mogelijk samenlevend” etc. Is geen nieuws, behalve in komkommertijd natuurlijk ;)
  En is het niet zo verbazingwekkend dat juist groepen mensen die niet zien hoe het ‘echt’ is, en alleen via het ‘nieuws’ op de hoogte gehouden worden op de PVV stemmen.

 12. 28

  Herkenbare reactie Carlos. Heb Netwerk toen bewust gekeken, omdat “problemen op Terschelling” stonden aangekondigd. Gelukkig wisten we vroeger niet dat dat spul daar nog erger lijkt als de mensen op de bible-belt. SGP is ook heel erg tegen homo’s en alles met een kleurtje. Laat staan Moslims.

  Vanmorgen een leraar op VK/Opinie.
  http://extra.volkskrant.nl/opinie/artikel/show/id/3873/De_jeugd_vermaakt_zich_kapot_op_vakantie
  Tja, iedereen is idd jong geweest. Ken de beide campings goed. “Boer Piet” heel goed, zijn we vaak afgestuurd en via de achteringang weer op gekomen. Het was er toen altijd al een ongelooflijke puinhoop. Wel enorm lachen!! Gisteravond schreeft ik toevallig wat over de (in mijn ogen) grotere teloorgaan van Terschelling. En het gebeurd overal, zeker aan de kusten. Vond dit wel mooi beschreven, maar volgens mij heeft deze leraar zelf geen kinderen. Hij heeft het altijd alleen maar over de kinderen in zijn klas.

 13. 29

  @ 24: Dank. En blah. Blijk er uiteindelijk niet koud of warm meer van te kunnen worden. En in ieder geval vandaag vind ik het niet eens leuk.

  Ik weet zo ondertussen wel dat dat soort wezens een significant percentage van het mensdom uitmaakt; 15% is nog erg flatteus. Er hangen nog vele procenten netjes gezagsgetrouw aan de christelijke partijen bijvoorbeeld.

  “Shoot me to mars”.

 14. 30

  Een doodwensing weghalen met de edit dat er een doodwensing stond. Hoe zinvol en intelligent. Of mis ik iets? Ik ben ook maar van het volk.

 15. 31

  Het gaat niet om de inhoud maar om de verpakking, #30. Mensen die na een aantal jaar op de planeet nog steeds net doen alsof ze dat niet weten vind ik altijd zo vermoeiend.

  En vaak zo lelijk…

 16. 32

  @Greet, inside humor denk ik, “we censureren niet maar doen het toch” … gewoon om het statement te maken: don’t go there. Mores zeg maar …

 17. 33

  Hoest NU met de GriepGekte?
  Die luizige volkstappende Thomas B. heeft em te pakken. Gelijk uitgebuit in alle roddel-media natuurlijk. Je bent infantielsterretje of je bent het niet.