Een stofje wegwerken

reutersphotoshop1.jpgHet zal u als fervent nieuwsconsument waarschijnlijk niet zijn ontgaan maar voor de volledigheid en de broodnodige nazorg melden wij het hier ook nog maar even: Het persbureau Reuters heeft de samenwerking met freelance fotograaf Adnan Hajj opgezegd en de gefotofuckte bombardementsfoto ingetrokken. Deze faux pas van Reuters, die aan het licht kwam via een collega-burgerjournalist, is hiermee (voorlopig) afdoende afgehandeld. Voorlopig want Haij Createur du Photos was immers ook betrokken bij de omstreden Qana foto’s.

Reuters toont met deze beslissing echter te beschikken over zelfreinigend vermogen en misschien dat het dus ooit nog wel eens wat wordt met die onafhankelijke nieuwsvoorziening! Hajj zelf gaf als verklaring voor de cloned smoke dat hij “een stofje wilde wegwerken”… Een stofje wegwerken en vervolgens hele gebouwen erbij kopiëren?! Het kan niet anders dan dat Haij over dezelfde computervaardigheden beschikt als de inmiddels wereldberoemde german kid.

  1. 3

    Dat laden van unreal duurt dan ook takke veel te lang. Die jongen moet wel een brute conditie hebben, wil hij dit soort gedrag iedere avond een uur of 4 volhouden.. en een hoop toetsenborden..

  2. 13

    je moet gewoon iedereen met kritiek op israel ontslaan en een beroepsverbod opleggen. Desnoods ban je ze gewoon. Kun je daarna altijd ontkennen weet je.