Duizenden Nederlanders verwachten apocalypse in 2012

[Amerikaanse komkommer?] Duizenden Nederlanders met een Maya-kalender verwachten apocalypse in 2012
Waaronder Petra Faile [Hyvesfoto?]
: “I don’t like it here anymore. Take immigration, for example. They keep letting people in. And then we have to build more houses, which makes the Netherlands even heavier. The country will sink even lower, which will make the flooding worse.”

 1. 2

  @1 check. Ook een mooie quote: ze begrijpt mensen die gezinsdrama’s plegen omdat die volgens haar inzien dat het toch geen zin meer heeft en hun familie de ellende willen besparen. Riiiggghht…

 2. 3

  @2/topic: Van dat soort mensen wens je toch stiekem dat ze eens een paar dagen in de omstandigheden komen van die mensen die “They keep letting in”, zodat ze de extreem miserabele omstandigheden die we hier hebben eens kunnen vergelijken met het paradijs elders.

 3. 4

  Inderdaad, Volkskrant Magazine van afgelopen zaterdag. Uitermate komisch mens (hoewel ze het allemaal serieus bedoelt vrees ik)

 4. 5

  Overigens, je kunt natuurlijk altijd eens gaan controleren hoe serieus die apocalypsers het menen. Als ze immers zeker zijn dat de aarde in 2012 vergaat, dan zijn ze in december 2011 toch wel bereid hun hele banksaldo naar me over te schrijven? Volgens hun kan ik er dan toch niets meer mee…

 5. 6

  @5: Dat is het treurige… deze mensen hebben al hun geld opgemaakt. Er stonden mensen in het magazine die het zo uitgerekend hebben dat ze tegen die tijd alles op hebben (inclusief leningen)

 6. 7

  Drijft kaas eigenlijk? Kwestie van prioriteiten te kunnen stellen als het allemaal wat zwaar wordt en dat zinkend gevoel komt.

 7. 8

  Is het al weer komkommertijd, dat dit soort trieste teksten wereldkundig gemaakt worden?

  Als de stop eruit schiet zinkt Nederland nog sneller… om er nog wat grotere kolder aan toe te voegen…