1. 1

  Koffie is voor watjes,

  1/4 xtc met een bananen shake als ontbijt.

  1/4 xtc bammetje kaas en een sapje naar keuze als lunch.

  S’avonds 1 kasteelbier (licht uit om half negen).

  Koffiepads is zoooo 2001

 2. 5

  Haha, en dan op het werk zeker je baas en opdrachtgevers na een zware vergadering nog even zeggen dat je ze nu echt beter begrijpt, en dat je inziet dat dat ze echt hele mooie mensen zijn.

  Overigens gebruik ik al jaren pads van andere merken, vanwege de prijs en de smaak. Bestaat er niet zoiets als verworven rechten in octrooiland?

 3. 7

  Gewoon de Ecopad gebruiken, hervulbare koffiefilter past in de masjientjes en veel goedkoper. Benieuwd of de DE-boeven hier wat tegen kunnen de doen, het is namelijk gepatenteerd.

 4. 10

  @bicat: da’s een beetje het probleem van de koffiepad vind ik. Net iets te modaal.

  En vooral niet van die fantasiekoffie als Rio de Janeiro… brrr. Da’s net zoiets als sinaasappelmango thee.

 5. 11

  Als je die “ecopads” gebruikt kun je net zo goed je senseo-apparaat uit het raam gooien. Ik moet een beetje huilen als ik voor mijn geestesoog haal dat een ecopadgebruiker een senseo-apparaat koopt – wat als primaire functie heeft het makkelijk en snel zetten van een kopje koffie – en dan iedere keer eerst zijn ecopad moet hervullen, wat dus uiteindelijk meer werk is dan koffie zetten met een normaal koffiezetapparaat.

 6. 12

  bijval voor Dreknek. Plus dat als je je eco-pad te snel/onzorgvuldig vult met wat koffiegruis aan de buitenkant, er kans is dat je senseo zich verslikt en je een nieuwe senseo kunt gaan halen.

 7. 14

  Mij ook ik vond het ook grappig, zag het bij de lokale sandalenwinkel. Zelf schep ik koffie in een soort glas en pers er dan een filter doorheen. Thuis noemen we dat kampeerkoffie, doen we al zo lang dat ik de echte naam vergeten ben.

 8. 16

  @larie Percolator

  @bicat
  – de echte jup heeft en 1000 bar espresso apparaat
  – de echte koffiedrinker doet vult een snelfilter met Goudmerk, schepje buisman, snufje zout…
  – de echt haastige/kampeerder doet oploskoffie, uit een potje of zakje
  – de blije twintiger/dertiger/veertiger die niet weet wat ie met z’n geld moet in deze goede tijden/slechte tijden koopt een senseo – geen slechte koffie, geen super koffie, in iedergeval geen eigenverantwoordelijkheid van de zetter voor de smaak, niet razendsnel, niet tergend langzaam, geen half weg te gooien lauwe bakken. Niet het allermakkelijkste, niet het allerbewerkelijkste. Senseo is middenmaat kwadraat.
  Commercieel is het natuurlijk wel top of the bill.

 9. 18

  Oeh, koffiezetapparatennijd loert om de hoek.
  Ik heb 3 apparaten. Een Princess… redelijk duur. Niet bijzonder. Een Braun van 12 jaar oud (destijds 89 gulden bij de Kijkshop) en een model van een jaar of 25 (misschien wel meer) oud van DE. Die is het traagste, en dus het lekkerst.
  Ik gebruik de oudste. De andere 2 verzamelen stof op zolder.