Dienstmededeling – vanavond tijdelijke onderbreking

Vanwege regulier onderhoud, alweer een upgrade om de stand der techniek bij te benen, zijn wij hedenavond tussen 10 en 11 uur waarschijnlijk tijdelijk niet beschikbaar.
Hiervoor uw begrip.
Helaas krijgt u in ruil voor deze onderbreking geen nieuwe mogelijkheden terug. Alleen onder de motorkap vinden wat aanpassingen plaats. Maar de kans dat we er in de toekomst plotseling uit klappen door hoge belasting neemt wel weer af.

Update: Voor tijdens het wachten een verlate weekendquote:

‘Goede kiezers’ kiezen niet voor zichzelf, maar kiezen voor een ander.

Bas Haring in de Volkskrant gisteren.

Update: Klaar….

 1. 5

  Mag ik van de gelegeheid gebruik maken een verzoekje in te dienen? Mag ik in de rechterkolom een lijstje met ‘Active Topics’, zoiets als dit (zie Activity rechts). Met name voor die topics die zijn weggezakt maar waar nog wel recent op is gereageerd. Het mag wat mij betreft i.p.v. Recente Reacties als ik moet kiezen. Ik weet niet of anderen hier ook zo over denken.

 2. 6

  @Isaac: Daar zitten we ook al een tijdje op te broeden. De voorgesteld oplossing zou niet veel toevoegen. In het lijstje zouden dan toch dezelfde posts als bij de recente reacties komen te staan, alleen in ander formaat.

  Suggesties blijven welkom.

  @Tsjech: qua bezoekersaantallen zou het dan tussen 4 en 5 moeten.
  Maar dan ga ik geld vragen.

  @MP: :-p

 3. 7

  re·gu·lier1 (de ~ (m.), ~en)
  1 ordesgeestelijke, kloosterling

  re·gu·lier2 (bn.)
  1 geregeld, regelmatig => gewoon; irregulier
  2 volgens een kloosterregel levend, tot een religieuze orde behorend => kloosterlijk; seculier

  Dus gewoon heel goed gebruikt in de zin van gewoon of geregeld. De betekenis van steeds terugkerend op hetzelfde tijdstip waar Ronald op lijkt te doelen zit er niet in.

 4. 8

  @Steeph: Als de 15 Recente Reacties allemaal in 2 of 3 topics zijn geplaatst dan ga ik die niet allemaal via de Recente Reacties bekijken. Ik gebruik er maar 1 om naar het betreffende topic te komen, de rest is overbodig.

  Bij ‘Activity’ waar 15 topics op volgorde van laatste commentaar worden geplaatst zijn alle links nuttig. Is het mogelijk om dit gewoon eens te testen, een paar dagen en dan kijken of het bevalt? Als het niet bevalt draai je het gewoon weer terug. Is dat een optie?

 5. 13

  Ik vind anders ook wel grappig wat retecool 8.0 heeft: self-refreshing kolommekes met Reacties, en je zou dat hier ook voor Waan van de dag kunnen doen. Eigenlijk lekker simpel javascriptspul. Maar ja, geen standaard wordpress, dat is waar.

 6. 15

  “Maar de kans dat we er in de toekomst plotseling uit klappen door hoge belasting neemt wel weer af.”

  Da’s mooi, want de kans op hoge belasting is met de grote verkiezingswinst van de SP wel drastisch gegroeid.

 7. 16

  we zijn klaar.

  @mescaline: Retecool heeft inderdaad cool spul. Maar daar moet je dan wel wat voor over hebben. Geef mij een ton en ik leef me ook helemaal uit.

  @mark: grijns.
  De quote van Bas Heijne gaat verder namelijk:
  “…. duidelijk bemiddelde mensen die deslaniettemin kozen voor de SP ‘omdat het goed is voor de mensen die het minder hebben dan wij. Ik vind dat wijs en verstandig “

 8. 20

  Test…test…

  Immer kijk ik tijdens optredens en vlak daarvoor de man/vrouw, meestal man, die op het toneel test in allerlei dingen roept. In het bijzonder naar de psychomotoriek en ogenstand (sta vaak vooraan).

  Als de tester op zijn tenen loopt of supergestressed is wordt het een LEM (lateralEyeMovement). Indien terzijde staand een wazige blik.
  Deze meneer Gamon volg ik al een tijdje..stel een van zijn vragen en aanschouw,

  http://www.thenakedscientists.com/HTML/Columnists/davidgamoncolumn.htm

 9. 22

  @Mark, volledig terzijde hoor (mijn zwakke plek) zomaar wat info..ik lees “belasting” (kwa geld dan),

  In Zwitserland heb je ook bruto en netto. De maximale belasting is 12,5 % en de maximale andere dingen is ook 12,5% (volksverzekering etc). Vrijwel elke baan biedt 14 maanden salaris zodat je bruto gelijk netto is..iedereen rijk geen gezeik :)