1. 2

  Kwoot: SPIEGEL: “Well, if we tried to work out where people have come from, the Europeans would have to return to east Africa where all humans originated.” /UNKWOOT

  WAAAAAAAT? DAT MEEEEEEN JE NIET!

 2. 3

  De Iraanse preken die luid om kernwapens riepen schijnen er te zijn. Gemist, Spiegel en inderdaad politiek-correct kritisch.

  Dat Achmadinejad in het westen inderdaad een veel vrije pers dan thuis veronderstelt verrast mij.

  En de Spiegel had daarmee een krachtige draai richting cartoons kunnen maken. Ook gemist.

 3. 4

  Ik denk dat Spiegel wat in het nauw zat vanwege Ahmadinejad’s logica omtrent de duitse schaamte over de holocaust, die in duitsland blijkbaar nog steeds niet zonder dichtgeknepen billen bespreekbaar is. De suggestie is duidelijk: Volgens Ahmadinejad moet Israel in Beieren liggen. Overigens een interessant gedachten-experiment.

 4. 5

  Ik had meneer Ahmadinejad willen vragen wat hij ervan zou vinden als Europa islamitische immigranten zou willen terugzenden naar het Midden-Oosten. Gewoon, om ‘ns te kijken hoe symetrisch zijn verontwaardiging is.

 5. 6

  @Pelayo,
  Daarvoor zijn de westerse media nog iets te druk bezig met de shock verwerken van zijn ter discussie stellen van de holocaust. Maar het is wel een goed voorbeeld van repliek :)