De ware aard van fortuyndiscussie.nl

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Een bekende van me hield zich de afgelopen dagen bezig met het monitoren van het forum: fortuyndiscussie.nl.

Iedere keer als er rascistische opmerkingen en (doods-)bedreigingen werden geuit wees hij de moderators hierop en ging hij met de daders in discussie. In plaats dat de moderators hem hiervoor dankbaar waren, stuurden ze hem vandaag een waarschuwing:

—————fragment waarschuwing————–
“…Verder bemoei je je bij herhaling en tot vervelens toe met hoe volgens jou het forum gerund zou moeten worden, terwijl je meer dan eens is duidelijk gemaakt dat de beheerders dat wel uitmaken.. ..Verbeeld je je nou echt dat we hier al die
tijd op ene ‘****’ hebben zitten wachten die ons even komt uitleggen hoe
wij een forum moeten runnen? Niet dus!

Je hebt hierbij een waarschuwing te pakken, als je je niet tot een
inhoudelijke discussie kunt beperken kun je inderdaad vertrekken. “
—————einde waarschuwing——————

0

Reacties (9)

#1 Grobbo

Tja, het is een hypocriete bende daar. Jammeren dat PF werd gedemoniseerd, maar ondertussen roepen dat linkse politici uit vliegtuigen gegooid moeten worden en dat links moet worden uitgeroeid.

En vragen omtrent demonisering worden weggelachen: “Links kan ons niet hard genoeg worden gedemoniseerd”

Jaja… 2 maten en zo…

 • Volgende discussie
#2 Carlos

Meten met twee maten is gezelliger dan alleen.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#3 Jan des Bouvrie

Dat forum is ook bij mij bekend. Het voelt ook een beetje vies om op er op te posten. Maar ook wel lekker, omdat je weet dat je zelfs met de meest gematigde stellingen meteen 10 mensen op de kast hebt.

Ik las in het Parool dat bij de geplande “Volkert moet eten” demonstratie van Kievits bij de Bijlmer Bajes nog geen 20 demonstranten kwamen opdagen. Ze droegen leuzen als “links rot op” enz. Volgens mij zijn dat ook precies dezelfde 20 mensen die dat forum draaiend houden. Toen op het laatst een spandoek ontvouwd werd met een doodsbedreiging richting links, stopte Kievits snel de happening waarbij hij iets zei van “pas op dit filmen ze allemaal”.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#4 de “post”man

Het volgende commentaar kreeg ik toen ik op fortuyndiscussie.nl om een bronvermeling voor wat cijfertjes vroeg:


Je gaat me nu vervelen met je irritante gezuig over cijfers en bewijzen, kereltje !
Je zou een goeie zijn op het smurfenforum Weerwoord waar het barst van jouw *soortgenoten*…je lijkt die beheerder ervan wel, die had ook dat ziekelijke gedrag

Als je die van de forumianen hier niet gelooft kijk je ZELF maar even op de site van het Min v Justitie, daar kun je ze allemaal vinden.
Er zijn hier veel forumleden die met allerlei onderzoeks-rapporten aan komen zetten, we hebben hier ook nog een zoekmachine (want die cijfers staan hier ook ergens) ….dus OF je stopt met dat gedrag van je OF je krijgt een ban, oké ?

Is ook lastig hoor, om je extreem rechtse ideeen met echt cijfermateriaal te onderbouwen. Zou ik ook iritant vinden als iemand dat vroeg.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#5 individu

oh ik dacht dat ik de enige was die t opviel. Ik heb na mijn ban maar een siteje over fortuyn”discussie”.nl gemaakt. http://individu.tripod.com .

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#6 Carlos

Dank je wel individu !
Ik zal de link doorgeven aan mijn bekende die op het randje balanceert om gebanned te worden. Hij zal je graag willen helpen om meer vuige uitspraken op dit forum te verzamelen.

Tzt zal ik nog wat meer aandacht aan je site geven, alhier. Goed werk!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#7 individu

Ok das mooi dan. Ja ik kan die site via een omweggetje nog wel lezen ook al ben ik gebanned maar dat wil niet zeggen dat ik daar altijd zin an heb. Want erg vrolijk word ik er niet van.

Dus als er nog iemand leuke quotes van fortuyn”discussie”.nl weet dan houd ik me aanbevolen. Ik heb daar speciaal voor het emailaccount [email protected] voor geopend.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#8 Carlos

Ik zal het doorgeven, die bekende is voorlopig nog niet moe van het spitten in het forum. Ikzelf heb het ook allang gehad.

Waarschijnlijk krijgt de fortuynkabouter wat post binnenkort; klinkt alsof we bij het verzet zitten ;).

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#9 individu

Ja ik zit ook in het verzet tegen hun. Zo zie ik t wel. Hadden ze me maar niet (zonder opgave van reden en zonder waarschuwing) moeten bannen, dat is namelijk het eerste aspect van “de nieuwe politiek” waar ik persoonlijk mee te maken heb gekregen en dat belooft weinig goeds.

Maar ik stel hulp in het verzamelen van moordlustige taal van het forum zeer op prijs alsmede in latere instantie promotie van de site. Zodat mensen die gaan googelen automatisch de site op wandelen, ik vind namelijk dat iedereen er recht op heeft om te weten wat voor vlees we in de kuip hebben.

 • Vorige discussie