De jeugd fijn aan de drugs

Drie losse, recente, nieuwsberichten:
Ritalin, een middel tegen hyperactiviteit, duikt steeds vaker op als drug. Jongeren gebruiken het medicijn als pepmiddel.
Prozac, een bekend maar ook enigzins omstreden middel tegen depressiviteit, mag voortaan binnen de Europese Unie worden voorgeschreven aan kinderen vanaf acht jaar.
The prescription of antipsychotic medications for children and adolescents in the US increased nearly 6-fold between 1993 and 2002, according to survey results.

Dan kunnen we net zo goed de rest van de drugs ook vrij geven. Kennelijk is het “natuurlijke” gedrag van kinderen niet langer gewenst in deze maatschappij.
Laat ze maar fijn slikken, blowen of spuiten. Als ze zich maar koest houden.

 1. 5

  Platspuiten die jeugd.

  Er is geen beter middel om de verachtelijke zijeffecten van de moderne maatschappij (en niet in het minst van de pharmaceutische industrie) te tonen dan die verachtelijke effecten volop de ruimte te geven. De terugkoppeling komt dan het snelst tot stand.

 2. 6

  “Drie losse, recente, nieuwsberichten”; inderdaad, het zijn ook niet meer dan drie losse, recente nieuwsberichten.

 3. 8

  Ik zie het hier in m’n omgeving weleens. Mensen die ik ken die hun kinden weet-ik-wat geven zodat ze zich maar koest houden. En dan vinden ze míj raar als ik het apart vind dat hun kinderen niet eens normaal op hun benen kunnen staan en soms zwelken als een dronken persoon.

 4. 12

  Symptomen van een syndroom ( alle dagen Heel Druk )
  worden gediagnostiseerd als het syndroom zelf, en meneer Pfizer en LA Roche lachen zich rot , De verzekering maakt winst , de klant betaalt en heeft een excuus vooor zijn ouderlijk onvermogen , en de huisarts Ach.die heeft 8 minuten per consult.

  Net als Bekkeninstabiliteit , die hausse is ook voorbij.