De heidebrand die DutchBloggies heet

De DutchBloggies houden op dit moment een ultra geheime besloten tussen-stemming. Maar ze hebben zich verraden doordat ze in onze refferrers opdoken. Zo te zien zit Sargasso nog in de race…

Een enkeling denkt dat succes bij de DutchBloggies gaat over ‘elkaars kont likken’ en draagt dat op audio-viezuele wijze uit (filmpje, NSFW). Terwijl het algemeen bekend mag zijn dat het in Weblogland om konttrappen gaat en niet om likken.
[dit filmpje vond ik trouwens bij de mede-genomineerde, zeer gewaarde en zwaar konttrappende collega Laurens L. van Esc *lik*]

  1. 3

    fistfuckende homos op de hei. is het erg alsje niet op een lijstje staat? maak jezelf niet ondergeschikt aan andermans lijstjes, begin je eigen lijst, wees geen stoeptegel voor een ander zijn veeg. alle lijstjes op de brandstapel! lijstjes zijn kapitalistisch neo-imperialisme van de blanke webloggende man. dood aan alle lijstjes.

  2. 13

    Hee! hetzelfde lijstje als vorig jaar. En dat jaar ervoor. En dat jaar ervoor. Ik zorg now wel voor wat variatie door ieder jaar van categorie te wisselen. Van beste nieuwkomer naar beste weblog en nu naar weblogbullie. Volgend jaar wil ik in de categorie lifetime award.