De eerste signalen van de Credit Card Crunch

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (1)

#1 Yevgeny Podorkin

Iedereen al in Sinterklaasstemming?, petoffeltjes aan de termostaat op 20?, onder het schijnsel van het theelichtje een lekker kopjen kofjen misschien?
Koekje erbij om te soppen?

Komtie:

Belegger Jim Rogers waarschuwt dat het Bail-out plan een ramp is (slechte banken redden met geld van goede banken die vervolgens gaan concurreren met diezelfde goede banken). Maar tevens voor de laatste bubble ter wereld i.c. Amerikaanse staatsobligaties die totaal zijn overgewaardeerd (13.000 miljard dollar schuld en elk jaar 1.000 miljard bij moeten lenen). “Fundamenteel is het een drama. Amerika is failliet.”

http://www.rtl.nl/(/financien/rtlz/video/)/components/financien/rtlz/2008/weken_2008/44/1101_1900_jim_rogers_amerika_failliet_dollar_koop_commodities.xml

Op 28/11 a.s. zal Rienk Kamer trachten te lokaliseren waar en hoe de historisch ‘onmisbare’ Big One tot uitbarsting zal komen.

http://www.fs-inter.net/pages/17advertentie.htm

Als de Financiële “weapons of mass destruction” het begeven, zakt wereldwijd een gigantisch financieel kaartenhuis (of wolkenkrabber) ineen, waarbij de tot nog toe ondervonden crisissen rond hypotheken, CDO’s, ‘zakenbanken’ e.d. tot kleinigheden verbleken. Het raakt wereldwijd de economie en financiën in alle voegen.

The Big One…klinkt heerlijk nietwaar, The Big One

The Big One, Bambam thank you ma’am.

Gezellig he…zo met de feestdagen.