1. 1

  Ah, ik snap ‘m: het is die zonsondergang boven de printer.
  La nuit se reveille sous la negligé du pianiste. Ou quelque chose comme ça…..

 2. 6

  @Faltung, je moet alleen niet de fout maken naar de foto’s op deze website te kijken. Slapeloze nacht gegarandeerd!

 3. 10

  Was dat niet die film door zo’n wazig warmtefilter dat Bilitis? Ja hè. Wat ik wel gek vond, want ‘twas ooit verplicht kijkvoer voor den piepjonge pubert, dat het uitsluitend en alleen maar jonge meisjes betrof. Passend zoet rozig muziekje erbij. En beetje onduidelijk hupp’lend door grazige weitjes en dan hup meteen friemelen in hooiberg of kamertjes en weet ik al niet meer. Kon er eigenlijk geen brood van bakken verder geen touw aan vast te knopen. Maar nou komtie: kreeg er desondanks een enorme harde lul van. Raar.

  Dus kan ik me best wel soort van enigszins voorstellen dat die mevrouw daar nu in dat filmpje ook met een soort van heimwee terugkijkt naar die tijd…