1. 2

  Zag ik daar op het filmpje van de Jan Steen niet een glimp van de in België voor voetbal-fraude gezochte ‘gok’-Chinees Yé ? Later op het einde van het filmpje zien we nog een keer in de keuken…

 2. 3

  Zag ik daar op het filmpje van de Jan Steen niet een glimp van de in Belgie voor voetbal-fraude gezochte ‘gok’-Chinees Ye ? Later op het einde van het filmpje zien we nog een keer in de keuken…

 3. 4

  Als je goed kijkt, dan zit het stuur in de auto rechts, terwijl ze in rusland net zoals bij ons rechts rijden.

  Dat komt omdat (zeg maar) alle autos in rusland ten oosten van moskou tweedehandjes zijn die geexporteend zijn vanuit Japan.

  De gemiddelde japanner rijdt maar 2-3 jaar in z’n auto, daarna moet hij geherkeurd worden en dat is kostbaar. En japanners kopen geen tweedehands, dat is vies.

  Er is een hele handelsindustrie in tweedehands auto’s vanuit japan. Naar Nieuw Zeeland (rijden ze ook links), zuid afrika (ook links) en Thailand (ook links), maar de laatste daar zit de klad in. In Nieuw zeeland is het zo dat niet het cijfer nieuwe ternaamstellingen belangrijk is, maar het cijfer geimporteerde tweedehands auto’s. Dat is nl 4x zo hoog.