dagsluiting | Hustler TV

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (2)

#1 larie

Mixed feelings..was daar paar jaar gelee met partner en inderdaad alles op tv in hotel en koffiehuis vol met mannen.

Gevolg is een woud van gefrusteerde piemols (en dames wellicht)..Twee keer in een dag, ik jok niet (!) heeft mijn vriendin/partner plotseling openlijk masturberende mannen ontmoet aldaar en dat is nie leuk, bedreigend zelfs. De lokale hermandad lachte ons uit toen we daar opmerkingen over maakten..u bent van het westen en alle vrouwen..etc etc.. Ik ga daar niet meer naartoe.

Het filmpje schetst in mijn idee de bekrompenheid van die gasten en hun bekrompen leefwijze.

Backpackers hotel, douche met spiegels..wat bleek one way vieuw..horders mannetjes die zich aan het aftrekken waren terwijl mijn vriendin stond te douchen..bleek later na onderzoek mijnerzijds. Ik walg daarvan.

.zo dat moest eens gezegd.

  • Volgende discussie
#2 Carlos

Ai! Welk hotel was dat Larie? Dat met de mooie view over de haven?

  • Vorige discussie