Dagsluiting – Crossing the Night

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (3)

#1 larie

Wat je zegt..crossing. Van de landen die ik een beetje gezien heb is Japan wel het grote raadsel voor mij. Crossing all the borders.

Na lang gepeins denk ik dat de bron van de grote “afstand” die ik voel is dat de abstracte grens van de woorden (zeg begrippen waarmee we denken) anders getrokken is in Japan..Chinese tekens..japanse bedenkingen..de chaotische entiteit zeg maar.

Ik mag ze graag, Japanners, fijne mensen…maar anders, juist daarom boeien ze me mateloos.

ps: vette tune.

  • Volgende discussie
#2 Bas

Hah, dit roept fijne herinneringen op :) Dankje Carlos!

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Buijs de Belg

Om Ren Höek te citeren; “memoriieeees!”

Heel mooi.

  • Vorige discussie