1. 1

  Hoe collectivistisch (communistisch zei ik bijna).

  En deprimerend is het juichend rennen van piek naar piek door diepe diepe dalen.

  Gewoon eens even starten met: riolering, huisvesting, eerlijke rechtspraak, sanitair en electriciteit.

 2. 3

  Maar mescaline, voor zover ik weet is het in Taiwan redelijk geregeld wat betreft: riolering, huisvesting, eerlijke rechtspraak, sanitair en electriciteit? Het kan altijd beter, uiteraard. Maar na al dat harde werken hebben die Taiwanezen toch ook wel recht op een HSeLLetje?

 3. 4

  If so, very good, maar ik liet me even gaan in mijn herinnering aan een desolaat, arm, grijs Frankrijk met eindeloze B-wegen die naar campings leidden waar je ongelogen op twee ondergescheten voetjes moest staan, hupsa, aan touw trekken en als de bliksem wegspringen. In het jaar van de Reis naar de Maan + luxeadvertenties in Science en NGM en op diezelfde Franse TV. We hadden toen ook een nieuwe Simca 1500, en dat kleurt de geheugens, dat verzeker ik je.

 4. 5

  Hihi,

  Dat reisje heb ik gemaakt. Alleen draaiden ze toen niet die muziek erbij :)

  @mescaline, Taiwan en zeker Taipei kwam op mij iets moderner over als Nederland. Prima w.c.’s en huizen daar hoor.

  Het enorme station van glas en staal in het zuiden op het eind van het filmpje is compleet voorzien van airconditioning.