Dag “Webstats4u”

Na diverse klachten over irritante popups bij Sargasso bezoek hebben wij besloten de “Webstats4u” teller (voorheen Nedstat), waar wij toch al geen fan van waren, definitief van onze mooie site af te knikkeren. Er is al veel te veel over dit rare tellertje gezegd; vooruit 1 linkje dan, verder geen woorden meer aan vuil maken.

Het spreekt natuurlijk vanzelf dat wij deze ene rare teller hebben vervangen door maar liefst 2 tellers die zich al jaren wel normaal gedragen, zo zijn wij dan ook weer, zodat wij, naast onze onvolprezen CQcounter, nu ook de beschikking hebben over Sitemeter en Statcounter.

Wie nog 1 keer wil kwijlen over onze roemruchte historie bij “Webstats4u” kan op dit linkje klikken.

 1. 12

  Wij hebben de Nedstat tellers gisteren ook verwijderd en vervangen door Statcounter. Bijkomend voordeel, dezelfde code kan op elke pagina gebruikt worden, wel zo prettig bij een site met dynamische inhoud.

 2. 13

  ja dat was ook al zo’n eigenaardig verhaaltje. Nou wij gebruikten de nedstatcode gewoon op elke pagina hoor, ondanks dreigbriefjes van nedstat.

  Maar we zijn er nu een paar daagjes vanaf en ik heb nedstat iig geen seconde gemist. Die data van statcounter is een stuk interessanter…..

 3. 14

  Mee eens. Veel keuze is er trouwens niet als het om gehoste stat info gaat gezien de pageview limieten. Maar ben ook tevreden met statcounter, biedt meer opties dan popups4U..