1. 1

  It’s the same with spanking, Straus said. “If a person says, ‘I was spanked, and I don’t have any interest in bondage and discipline sex, that’s correct, but it’s not because spanking is OK, it’s because they’re one of the lucky ones.”

  Ja, want stel je voor dat iemand afwijkend sexueel gedrag vertoont…

 2. 2

  In de godganze dierenwereld gaat sex gepaard met geweld, soms met de dood tot gevolg. Het komt op mij vrij hypocriet over om te veronderstellen dat dat bij de mens dan niet zo zou zijn; binnen het dierenrijk is de niet-kinky mens eerder een uitzondering. Gewelddadige sex als afwijkend beschouwen lijkt me dan ook een afwijking op zichzelf.

  Uit het artikel wordt me ook niet echt duidelijk hoe en of er nou een causaal verband is aangetoond. Overigens wel mooi dat de onderzoeker in kwestie “Spanking Expert” wordt genoemd;-)

 3. 3

  Why Most Published Research Findings Are False.

  Dit stond NB op Pubmed:

  There is increasing concern that most current published research findings are false.

  (snip)

  Simulations show that for most study designs and settings, it is more likely for a research claim to be false than true. Moreover, for many current scientific fields, claimed research findings may often be simply accurate measures of the prevailing bias.

 4. 9

  Ook ik mis de aard van het verband. Er lijkt dus een correlatie te zijn tussen de corrigerende tik en geweld in volwassen relaties, maar of dat nu een rechtstreeks gevolg is of komt omdat de soort ouder die slaat anders is dan de soort die dat laat, is niet duidelijk.

 5. 10

  Heer Collin, U kijkt te weinig naar kinky fototjes. De volwassen man die bloot over de knie ligt en billekoek krijgt is waar het serietje vaak mee begint. Reken maar dat het een rechtstreeks gevolg is…

 6. 12

  FYI Hank, Bidsprinkhanen vrouwtjes gebruiken itt vele mensenvrouwtjes wel hun tanden en verwachten daarbij ook nog eens dat jij gewoon doorgaat met je werk terwijl zij je oppeuzelen. Ieder zijn/haar meug natuurlijk.