Computerstress leidt tot SWAT team in huis

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Je hoort je bovenbuurman roepen “Bitch I want to kill you”… en hij zwaait ook nog met iets dat je aanziet voor een pistool. Dan bel je uiteraard de politie, en als die in vol ornaat met SWAT team en al uitrukt, blijkt dat er niets meer is dan wat iedereen wel eens meemaakt: Computerstress.
En ja, ook ik heb mijn computer wel eens willen vermoorden. Wie niet?

0

Reacties (3)

#1 Carlos

Ik roep soms tegen m’n pc vuile hoer doe wat ik zeg!, waarschijnlijk kan ik binnenkort de zedenpolitie aan de deur verwachten…

  • Volgende discussie
#2 El

Ik heb menig computer vermoord………

Ik ben nu webdesinger. Perrrrrrrrrrrfecto !

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Carlos

boeven vang je met boeven… ;-)

  • Vorige discussie