Complotvoer voor origamisten

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

De feiten lagen al onder ieders neus (uitgezonderd wellicht de biljetloze zwerverts), maar we weigerden ze gewoonweg onder ogen te zien: http://www.zaslon.nm.ru/20bx/20dollars.html

0

Reacties (6)

#1 Ben Helder

Origami op het internet! Net zoiets als gebarentaal voor blinden? Gevoelige muziek voor doven. Iedere hobbieïst denkt dat wat hij doet belangrijk is.

  • Volgende discussie
#2 caprio

De leer der Kabbala van de Joden ontrafelt zo als twee handen op 1 buik mbv de machtige dollar de aanslag van 9/11!!! Nu zit ik me suf the piekeren over wat die 20 betekenen kan??? Het is overigens onmogelijk volgens mij om de dollar zodanig te vouwen dat er Osama komt te staan. Er staat wel de tekenen der vrijmetselaars op de dollar biljetten met als ondertitle: the great seal. Bovendien is Bush lid van de secret society geweest op Yale, evenals Kerry en Clinton en vele anderen, terwijl zijn theorieen aardig in de buurt komen van de Orde van de Tempel van Salomon. Daar zie ik nog eens verbanden!

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 CiNNeR

*Leert hier nog eens wat*

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 Jan des Bouvrie

Dit is allemaal in het verleden: we moeten naar de toekomst kijken! Dus allemaal eurobiljetten omvouwen en kijken welk europees monument door de volgende aanslag getroffen zal worden:

– zien we een brandende Eiffeltoren?
– een smeulende londonbridge?
– of toch het Paleis op de Dam in vuur en vlam?

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#5 Jan des Bouvrie

Overigens kan het Neil Cavuto van Fox News niet schelen wat er in Europa gebeurt of wat Europeanen denken, getuige zijn nieuwste column:

The Europeans called him an alarmist.

They said he seemed aloof and out of touch.

A French newspaper said he championed causes that didn’t help his country or any country. That he loved war and feigned a passion for peace.

The Germans criticized him for acting like a statesman, “after the fact.”

Even the British said this American president was odd. That his views didn’t represent their views. That he was arrogant and even pompous.

They thought he had all the answers. But ended up raising lots of questions.

No, I’m not talking about a president called Bush.

I’m talking about a president called Woodrow Wilson.

He was blasted by Europeans nearly a century ago for espousing ironically the one thing Europeans worship today — a League of Nations — now known as the United Nations. They blasted it then. They swear by it now.

We didn’t much pay attention to what they thought then. We shouldn’t pay much attention to what they think now.

Not because they don’t have a right to go on the record. But because they have such a lousy record.”

Wel grappig dat iemand die de mening van Europeanen zo onbelangrijk vindt, steeds zo veel tijd aan ons besteedt…

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#6 caprio

@JdB: toch moet je toegeven dat het een rake column is. Jouw argument is typisch zwakte argument in de trend van: je haat me want je bent jaloers op me. Geeuw, tiener logica. Zijn kolom daarentegen steekt zeer goed in elkaar. De eerst paar regels zweer je dat het over Bush gaat, en dan pats, hij heeft je! Hij is een stuk gevatter dan Michael Savage, die een dom aftreksel is van Neil Cavuto. Hij is overigens een spreekbuis voor big business, en dat is precies waar veel Amerikanen zonder college opleiding momenteel erg bang voor zijn.

  • Vorige discussie