Cash is cool!

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Julian Cash welteverstaan. Een fotograaf die net even anders te werk gaat dan zijn collega’s oftewel een ‘creatieveling’ van de bovenste plank.

Een kleine selectie foto’s die bijzonder, apart, bizar, grappig, veranderlijk of verrassend te noemen zijn. Struint u anders zelf maar even door de gallerijen om een oordeel te vellen.

0

Reacties (5)

#1 Albert Mol

Koe-koek!

  • Volgende discussie
#2 EdwinLeonard

Matig hoor

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 caprio

Hoewel de pretentie aardig is, raak ik er niet zo van ondersteboven eigenlijk. Het lijkt alsof er geen karakter in de foto’s zit, dat ze ‘slechts’ de kleurrijke vondst van de fotograaf reflecteren, maar het doet oppervlakkig aan, er schuilt geen doorgronding in de foto’s, het leuke poses, en leuke mensen, allemaal aardig, beetje zus en beetje zo, wat fotografentruuks en klik. Het kan natuurlijk ook zo zijn, dat de modellen nu eenmaal gewoon middelmatige aardige mensen zijn zonder al te veel karakter, in dat geval neem ik alles terug.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 Lilith

@caprio: tja niet iedereen heeft dezelfde smaak op deze aarde. Maar ik vond juist de combinatie van de kleuren en de poses wel grappig, en nu je het zegt: het zijn inderdaad geen sterke persoonlijkheden die echt uit de foto springen qua karakter, maar desondanks heeft het gebruik van een beetje verf en/of een bepaalde lichtval, de wijze van poseren en vanuit een bepaalde positie fotograferen naar mijn mening wel in bepaalde gevallen best leuke beelden opgeleverd. Laten we zeggen: de intentie is er in principe dus wel, maar had nog krachtiger kunnen zijn geweest als hij gebruik had gemaakt van bovenmatige, al dan niet onaardige, mensen met een overdosis aan karakter. Wat mij meer opvalt is het aardige gebaar (vooral van een man die ook nog caprio blijkt te zijn) om alles terug te nemen mocht het modellen betreffen die middelmatige aardige mensen zouden zijn zonder al te veel karakter. En dat vind ik een grotere winst dan alles bij elkaar. Ja toch, niet dan?

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#5 caprio

Ja het is feest en de wonderlijke zomer komt eraan, eindelijk wordt ik weer Europees Kampioen voetballen, ik ga prijzen pakken op de Olympische Spelen, en de Loveparade komt eraan, kan het allemaal nog mooier, terwijl ik de rest van het jaar alleen nog voor mijn plezier ga werken. Ik houd opeens van iedereen, ook van jou Lilith en die middelmatige aardige mensen, hoewel ze wellicht wel een schop kunnen gebruiken. Of om het met Carlos te zeggen: helemaal mee eens.

  • Vorige discussie