Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

In het land van de onbegrensde mogelijkheden lieten de producers van Bumfight Movies tot voor kort zwervers en alcoholisten voor geld met elkaar vechten. Deze mishandelingen werden gefilmd en voor 20 dollar per tape verkocht.

Gelukkig zijn deze producers onlangs opgepakt en krijgen ze ook een aantal rechtszaken aan hun broek. Zo ook van de aan alcohol verslaafde Donald Brennan die het woord Bumfight in koeie-letters op z’n voorhoofd en buik liet tatoeëren voor een paar bier.

“When you’re drinking for 20 years as I have, when you don’t have a beer in your hand you would do anything to get one,” said Brennan. (YahooNews).

0

Reacties (4)

#1 Ini

Ik heb Bumfights dit weekend downgeload en bekeken.

Inhoudelijk en cinematografisch is het een document van betekenis, ware het niet, dat de makers geen enkel respect tonen voor de mensen die ze filmen.

Dat is jammer, want er zitten beelden in die je als fatsoenlijk burger van je leven niet te zien krijgt. Deze maken de film ‘an sich’ uniek.

De aanklachten tegen de makers zijn m.i. volkomen terecht.

  • Volgende discussie
#2 Carlos

Interessant je kan ze dus downloaden?
Daar doe je niemand kwaad mee en raak je deproducenten ook nog eens in hun portemonnee. Dank voor deze informatie Ini!

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Ini

met kazaa

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 chiel-jan schut

ik vind het egt grappig, dit is nou TV!!! wat een naaistreek dat het niet mag worden uitgezonden, en al helemaal dat ze zijn aangeklaagd!
zonde zonde zonde!

  • Vorige discussie