1. 2

  Toen ik in 1997 in Mendoza verbleef werden er op het centrale stadsplein homo’s midden op de dag inelkaar geslagen (niet zelf gezien wel van horen zeggen).

  Ook zag ik een dubieuze talkshow van de argentijnse Jerry Springer waar ‘heel toevallig’ nog tijdens de uitzending een travestiet die daarvoor was geinterviewd op straat tot bloedens toe werd afgetuigd. De studiocamera’s vlogen naarbuiten om het live te filmen, het werd als een groot volksvermaak ervaren.

  Er moet dus ontzettend veel veranderd zijn, of dit artikel is iets te positief.

 2. 3

  Carlos, het kan nog erger: doodseskaders. Politieagenten in burger die ’s nachts nietvermoedende homo’s oppakken op ontmoetingsplekken en daarna executeren. Mijn vriend vertelde ook dat veel meisjes, tenminste vroeger, niet graag de bus of tram namen omdat de mannelijke handtastelijkheden daar de spuigaten uit liepen.

  Maar goed, ik hoop dat de economische argumenten voldoende zullen zijn om die Argentijnse macho’s wat te sensibiliseren.

 3. 4

  Als blanke heterosexuele man gingen dit soort narigheden uiteraard aan mij voorbij, gelukkig maar. Al moet ik zeggen dat die argentijnse vrouwen soms ook zeer handtastelijk waren.

 4. 6

  mijn vraag is aan iedereen die iets afweet van het homohuwelijk waar ik kan trouwen met mijn argentijnse vriend momenteel wonen we in tenerife hij is illegaal maar alles verandert natuurlijk met de regularisatie die nu van kracht is thanx xxx