1. 3

  Ik WIST het. Drie minuten nadat ik het filmpje had gezien kwam uit het niets: “dat jongetje is keek veel te vaak naar zijn moeder. Het is zijn moeder niet.” Achteraf zie je ook dat hij wel erg groot is voor babymelk.

  Maar ja, je gaat geen hoax roepen op GS, dat doe je dus niet he. Maar http://www.klokkenluiders.nl zou een mooie primeur hebben gehad. Dat wel.

 2. 4

  Ik zweer je dat ik dacht dat ik het gedaan had. Of zouden er subliminal messages in het filmpje zitten ? Mind control: Come to Denmark. Come to Denmark. Misschien had ik het gewoon verkeerd verstaan: Come in Denmark. Wist ik veel.

 3. 6

  Ik WIST het niet, had ‘m zelfs getipt. Vond het al flauw dat ‘ie niet in de waan verscheen; kan ik weten dat ‘ie al op GS stond…

  Maar ik word een beetje moe van al dat gehoax. Kan het niet grappig (meer) vinden.

 4. 12

  Tsja Rene, je was niet de enige denk ik.
  Ik had m’n twijfels maar toch… knaagde er wat.
  De absurditeit was wel wat me trof.

  Prima zo. Toch? @Carlos ;)