1. 4

  Vlgs RTL-7 in live nieuwsuitzending net is WEL sprake van bevrijdingsactie. Teletekst en andere bronnen zeggen weer van NIET. Wel, niet, wel, niet..wat is het nou? O, bekende strategie natuurlijk. Zand in de ogen van de ontvoerders strooien. Afghaanse leger kondigt in pamfletten bevrijdingsactie aan. In de hoop dat ze van schuilplaats wisselen. En 23 Koreaanse vrijwilligers steek je natuurlijk niet even in je binnenzak als je op de vlucht bent. Dat valt op. Nee nou begrijpen we het.

  Vriendelijke brave christelijke mensen wel die Koreaanse vrijwilligers:

  [img]http://i58.photobucket.com/albums/g270/Y_Podorkin/kor-hostages-.jpg[/img]

  Je ziet ze in gedachten rondlopen daar hè tussen al die woeste Talibaankrijgers. Allemaal een schoudertasje met een cameraatje, haartjes mooi gekamd, sandalen, fris gesteven overhemmetje. HAI! Als waren ze op bezoek in Plopsaland tjokvol kabouters. Geen idee wat hen overkwam natuurlijk bij het zien van de drie Talibankrijgers die hen overmeesterden. Vast eerst nog met parelwitte lach duim opgestoken.

  Kan beelden van het hartverscheurend verdriet aan het thuisfront daarom niet goed aanzien.

 2. 5

  Hartverscheurend en ook mentaal zou ik denken. Misschien iets voor Kim Ki-Duk (of Park Chang-Wook) om een film à la Elephant Van Sant over te draaien.