Bereikbaarheid Sargasso

Beste bezoeker, sinds vanmiddag is uw favoriete weblog slecht tot niet bereikbaar geweest. Dit was te wijten aan een massale spamaanval vanuit China en Rusland. Inmiddels wordt het dataverkeer uit verschillende provincies in China en Siberië geblokkeerd. Het spijt ons voor de 1 miljard (opstandige) chineze boeren die graag hadden willen participeren in de Snackpoll maar we konden even niet anders. Onze excuses voor het ongemak.

 1. 5

  brrr…tenzij ze daar net zo’n milde herfst hebben als hier natuurlijk.
  Maar euhm..complottheorieen of gewoon een mooie plaats voor een server? Geen koelling nodig :)

 2. 6

  “Het” dataverkeer uit Siberie blokkeren ? Een aanval komt van een IP-nummer. Hetzelfde IP-nummer spamt 3 x per sekonde. Dat blokkeert u dus. En een groot deel is te traceren tot de koude noord-oost. Dat is het verhaal, of ik moet me sterk vergissen.

 3. 7

  Ook zonder hogere opleiding (zie het Snecks-topic) wordt het steeds makkelijker om de ditjes-en-datjes in onze moderne consumentenmaatschappij op de voet te volgen. Internet is daarbij een populair hulpmiddel. Maar ook huis-aan-huis bladen geven allerlei praktische tips en informatie. Zo ook de Nuon Altijd, een fris ogend actueel magazine in modern tabloid formaat voor alle Nuon-klanten en zij die dat willen worden.

  Met deze bronvermelding ga ik over tot een kwestie die niet altijd even goed wordt begrepen. Blij dat dit nu eens duidelijk wordt uitgelegd.

  Waarom is het belangrijk om een huis voldoende te ventileren ?

  De buitenlucht is in de winter altijd vochtiger dan de lucht binnenshuis. Deze buitenlucht verwarmt sneller dan de “binnenlucht”. Door te ventileren wordt de lucht in het huis vochtiger, en dus sneller warm. Ventileren bespaart daarom in stookkosten!

 4. 11

  MMM: tis andersom, het gaat via je ouders, buurman, ut etterbakkie van hiernaast naar de leraar, de pastoor, dominee, professor tot de grote baas en al zijn plaatvervangers hier beneden die je de adem in de keel doen stokken van irrationele aangeprate angsten die zij ook niet verklaren. Het heet assimilatie aan de concurrentie ( waardoor ieder als ieders vijandsbeeld gezien moet worden) en een stoer negeren van alle innerljke vrijheid en expressie.