1. 2

  Dames en heren ook, deze topic maakt mijn bloed koken en om mij te behoeden voor domme dingen ga ik nu maar naar “Engy bengy” kijken met mijn kinderen waarvan ik hoop dat ze uiteindelijk in een wereld komen te staan die niet dingen doet zoals in deze topic.

  -fin-

 2. 6

  @Bicat: U maakte natuurlijk een grapje maar als je eens een publieke uitvoering van de Sharia heb gezien laat dat een lidteken na die immer pijn doet. Die koppen op het plein, net zoals die koppen in mijn zo geliefde Australia en whats next?

 3. 7

  Beste Larie, Faces of Death sla óók ik over. In mijn veelal te krap uitgemeten reacties wil ik hooguit een andere invalshoek belichten. En als het me dan ook nog lukt dit met een zekere dosis cynisme/sarcasme te kruiden, ben ik de koning te rijk.

  Steniging, onthoofding, mishandeling door welke overtuiging dan ook gedreven… ik heb ze ééns gezien en ik kan me goed voorstellen dat een wekelijkse sessie met geloofsgenoten c.q. vrienden het bloed zodanig aan de kook kan brengen, dat zelfs de meest vrome student uit een voorwijk van Londen tot het besluit kan komen zich in de bomgordels te snoeren.

  Tot zover Enschede, over naar de Faces of vin rouge.