Audio des Tages

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Geluidsfragmenten uit de executiekamer in Georgia:
soundportraits.org/../execution_tapes/complete_audio.php3
“Recordings from the death chamber capture the warden swearing in witnesses, reading the death warrant, affording the condemned a chance to add to his last words, and pronouncing death.
The electrocution itself is not recorded”.

Reacties (8)

#1 Larie

Ik wil en ga het niet beluisteren. Met heel mijn lijf en ziel ben ik tegen moorden en wat hier gebeurde is ook moord..de sukkels%^&*$#

 • Volgende discussie
#2 Larie

Dames en heren ook, deze topic maakt mijn bloed koken en om mij te behoeden voor domme dingen ga ik nu maar naar “Engy bengy” kijken met mijn kinderen waarvan ik hoop dat ze uiteindelijk in een wereld komen te staan die niet dingen doet zoals in deze topic.

-fin-

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#3 Mark

[img]http://www.austinchronicle.com/issues/dispatch/2001-06-15/pols_naked2-1.jpg[/img]

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#4 bicat

Zijn er ook geluiden van de laatste minuten van de slachtoffers van de geëxecuteerde?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#5 Larie

@Bicat: Uw heeft zeker alle afleveringen van “Faces of death in huis: ;-?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#6 Larie

@Bicat: U maakte natuurlijk een grapje maar als je eens een publieke uitvoering van de Sharia heb gezien laat dat een lidteken na die immer pijn doet. Die koppen op het plein, net zoals die koppen in mijn zo geliefde Australia en whats next?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#7 bicat

Beste Larie, Faces of Death sla óók ik over. In mijn veelal te krap uitgemeten reacties wil ik hooguit een andere invalshoek belichten. En als het me dan ook nog lukt dit met een zekere dosis cynisme/sarcasme te kruiden, ben ik de koning te rijk.

Steniging, onthoofding, mishandeling door welke overtuiging dan ook gedreven… ik heb ze ééns gezien en ik kan me goed voorstellen dat een wekelijkse sessie met geloofsgenoten c.q. vrienden het bloed zodanig aan de kook kan brengen, dat zelfs de meest vrome student uit een voorwijk van Londen tot het besluit kan komen zich in de bomgordels te snoeren.

Tot zover Enschede, over naar de Faces of vin rouge.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#8 Degtyarev Pekhotny

tis wel geinig die nieuwe bicat

 • Vorige discussie