In Memmoriam

Vickie Lynn Hogan, geboren in Houston, Texas op 28 november 1967, is niet meer. Er zijn mensen die hun leven wijden aan het afspeuren van ons Melkwegstelsel om binnenkomende meteorieten tijdig te traceren en zo de aarde mogelijk te behoeden van voortijdig verdwijnen. Er zijn mensen die zich hun hele leven inzetten om andermans problemen te verlichten zonder machtsbejag, zoals Hugo Chavez, Marcel van Dam, de Rijdende Rechter en de vrijwilligers van het Leger des Heils. Maar er was ook Vickie Lynn, beter bekend als Anna Nicole Smith, die zich door een meerderheid van de Westerse mannen (en Midden-Oosterse internetjihadisten) naakt liet bekijken. En waar meteorietwatchers en wereldverbeteraars in de regel geruisloos heengaan, is het op 39-jarige leeftijd overlijden van Anna Nicole vandaag prominent nieuwsvoer tot en met de sjiekste journaals. Zichzelf serieus nemende nieuwsbronnen rechtvaardigen hun items met besmuikte uitspraken als: “Sjonge dit is dus de hele dag op het Amerikaanse nieuws…”

Uw drs. heeft zo’n rechtvaardiging uiteraard niet nodig. Want juist op vrijdag en juist op Sargasso, is dit wel degelijk potsenswaardig. En wel daarom heb ik, uw gemarginaliseerde margelogger drs. Boobelino de Soto, met mijn portefeuille gezwaaid tegenover de redactie met de eis om het A-cup Waanlinkje te promoveren tot een DubbelDikke post op de linkerbaan. Haar laatste beelden, waarop te zien is hoe de ambulancebroeders haar proberen te reanimeren, werden verkocht voor 500.000 dollar. Wij hoeven deze verschrikkelijke beelden niet te zien, wij herinneren ons de veelzijdige Anna in betere tijden. Want Anna was: Gek, Goed gek, Badinerend (nsfw), Dronken, A Lady in Red, Beparodieërd, een Marilyn Monroe soort van, Crimineel, Popster, een Gerespecteerd Golddigger, Niet te beroerd zich voor het Goede Doel in te zetten, Gekoesterd voorpagina nieuws, PETA activiste, Blond en Rond, Talk Show Gast, Net Niet Goed Genoeg voor Oscar ™, Talk Show Host, Wallpaper, Voer voor Romantici.

Goodbye Vickie Lynn, sweet mammaries.

 1. 7

  Wat een slagveld: 1 dode oude miljardair, 1 kwaaie familie van die miljardair, 1 dode zoon, 1 zes maanden oude dochter met een dode moeder en 2 mannen die beweren haar vader te zijn…. Goede start van het leven…

 2. 8

  Mediahypes hebben niet mijn interesse, schijnt een playmate geweest te zijn (ik lees Playboy niet).

  Wel een triest leven zo te lezen.

 3. 10

  Gepast de hoed af, trieste zaak. Maar verder ? Daar noem je bijv. een van de tientallen vrouwen die me meer aanspreken zogezegd @Praetoriaan.

 4. 17

  eigenlijk heb ik medelijden met haar.ze kan dan wel poen als water gehad hebben,en een leven geleid hebben waar nog geen ervaring of belevenis aan ontbreekt die je maar kan bedenken.toch is ze maar 39 jaar geworden en schijbaar heet zij dat ene gelukje toch maar niet gevonden,anders had ze niet zo geleefd en was ze niet zo gestorven.ik hoop dat ze nu wel die rust krijgt.een doorzetter was het!!

 5. 18

  Via http://www.lardbiscuit.com/anna.html:

  On women’s rights:

  Whoever started that, I could kick them in the head. I believe in women staying home and watching the children while the husband’s at work — the traditional way. I would have been home with my family right now, except for my husband.

  — Entertainment Weekly, May 28, 1993

 6. 21

  He is survived by his widow, Elaine Tettemer Marshall who represents his estate in the case of Marshall v. Marshall. If the case will continue in light of the sudden and unexpected death of Anna Nicole Smith in February 2007 is open to speculation.

  Elaine Marshall donated $2,000 to the 2004 campaign of George W. Bush, according to Fundrace.org

  cui bono

 7. 24

  Dit is belachelijk: de post is twee uur online en al 1300 keer geopend. Volgens mij is dat een record. De vorige post is nog pas 120 keer geopend. Klopt dat allemaal wel?

 8. 25

  @biepbiep: Hij stond eerst als waanlink en is daarna tot volwaardige post gebombardeerd. De teller loopt door.

  En om een verklaring te geven voor het getal, dat komt doordat heel veel mensen bij news.google.com de naam van de overledene intypen en dan ons in het lijstje van sites zien staan die er over publiceren.
  Kennelijk is ze erg geliefd.

 9. 29

  Cara Anna,
  Mi dispiace tanto che non ci sei più con noi, eri cosi giovanne. Da come ho capito, hai avuto una vita dura. Mi dispiace tanto sai. Ma bella e cara Anna, ora troverai la pace i cielo insieme a tuo figlio. Giudate ed aiutate insieme la piccola bambina.
  Un bacio con affetto. Riposa …….

  Moira

 10. 30

  Volgens mijn ex-italiaanse-zwitserse buurman (even geraadpleegd) staat hier iets moois(ongeveer dan).
  Zoiets als..een hard leven gehad maar u zult “daar boven” uw zoon terugvinden in affectie en geholpen door het kleine kind , rust zacht en een kus met passie van mij..

  Tjonge

 11. 33

  @ ASH 7 “Wat een slagveld: 1 dode oude miljardair, 1 kwaaie familie van die miljardair, 1 dode zoon, 1 zes maanden oude dochter met een dode moeder en 2 mannen die beweren haar vader te zijn…. Goede start van het leven…”

  Inderdaad trieste toestand.
  De familie van de miljardair die het nieuws op de auto-radio hoort en van schrik/verrukking een californisch ravijn inrijdt erbij, en je hebt een kant kant en klaar B-film-noir script.

 12. 34

  @Larie (en Moira)
  Mooi gezegd. Zeker. Voelt goed.

  Toch kan ik op een of andere manier geen medelijden met haar hebben. Als ze haar eigen leven goed gevonden heeft zal ze met haar dood ook wel kunnen leven.

 13. 35

  Meer tits dan brains, en dus populair bij de gemiddelde sargassmist. Die is tenslotte 40+, kaal en heeft een oude koe in de slaapkamer liggen. Keep on dreaming gays, eh guys!

 14. 38

  @Joid*

  Liever een ‘sargassmist’ dan een snotneus met een grote bek en nergens verstand van. Die nog nooit heeft geneukt. Dus zoek lekker een vriend(in) en val ons hier niet lastig met puberale wijsheden.