AFFF ’08: GeenCommentaar geeft vrijkaarten weg!

gratis kaarten (foto:gapey/flickr)

Aankomende woensdag begint het Amsterdam Fantastic Film Festival alweer. Zoals bekend zal Geencommentaar weer uitgebreid verslag doen van dit leukste filmfestival van Nederland. We zullen films bespreken, verslag doen van de Night of Terror en proberen Tim Burton op de kiek te zetten. Dat wordt al met al een fijne week voor de gelukkige redacteur en de geinteresseerde GC-lezer.

Maar het wordt nog beter! Ook dit jaar mag Geencommentaar 5×2 vrijkaarten weggeven voor het AFFF! Als je dus van Science Fiction, Thrillers, Fantasy of Animatie houdt of als je Tim Burton of een echte GC-redacteur tegen het lijf wil lopen, moet je zeker meedoen aan deze unieke actie. Traditiegetrouw is het enige wat je moet doen de volgende slagzin NIET afmaken:

“Ik hou zo van Fantastische Films omdat, …”.

Stuur je onafgemaakte slagzin inclusief je naam en adres naar GeenCommentaar, zet in de subject: “AFFF kaarten” en je dingt automatisch mee naar die vette vrijkaarten. Meld je bijdrage ook even in de comments! Deze actie loopt maar zeer kort (het festival begint woensdag al) dus je maakt een zeer goede kans als je meedoet!

Update: de actie loopt tot dinsdagmiddag 15u!

Update: De actie is afgelopen, de winnaars worden om 16u op de frontpage bekend gemaakt.

 1. 6

  Heel goed, heel goed.

  De Actie loopt tot vanmiddag 15.00u, dan trek ik de winnaars uit de virtuele hoge hoed en meld ik dat in een AFFF-stukje.

  Iedereen die nog niet zijn of haar antwoord of adres naar [email protected] heeft gestuurd moet dat maar snel doen!

 2. 12

  *edit van lege, eerder geprocuceerde tekst*

  “Ik hou zo van Fantastische films omdat fantastische films echt onzette… *sploosh* *splat* *gnraaaarrghhh* . . .” (wegens een onverwachte explosie van het hoofd waarna de darmen als een nieuwe vraatzuchtige entiteit het lichaam veranderen in een oncontroleerbare moordmachine kan de slagzin niet afgemaakt worden)