1. 1

  Daar sta ik toch wel een beetje van te kijken. Ik vond haar een krachtige en evenwichtige dame…

  Succes nabestaanden…..

 2. 3

  toch begint in mijn belevingswereld, m’n medeleven met de nabestaanden het al weer af te leggen tegen de hypocresie en overdreven aandacht van alles wat televisie-gewijs ooit iets met haar vandoen heeft gehad.

  Ik hoop dat ze ‘in the afterlife’ wat anders op televisie hebben.

 3. 4

  Ik had vorig jaar die uitzending van Velderhof gezien. Mooi, hoe ze haar strijd tegen kanker beschreef en vooral haar gevoel dat ze die strijd helemaal niet aan wilde gaan. Dat ze er sterker uit was gekomen, maar liever slap was gebleven zonder kanker. Een van de sterkste interviews van Velderhof naar mijn mening.

  Van het weekend zag ik haar nog bij dat reisprogramma. Ze ging surfen op de Canarische Eilanden geloof ik. Bij Velderhof had ze aangekondigd dat ze met dat programma zou gaan beginnen en toen dacht ik nog: “He, daar had ze het vorig jaar bij Velderhof over, die is er mooi bovenop gekomen. Knap hoor.” De volgende dag was ze dood.

  En ondanks dat ik haar helemaal niet persoonlijk kende en dat nieuwe reisprogramma eigenlijk helemaal niet zo goed vond, raakte het me op de een of andere manier veel meer dan bij al die andere BN-ers die in elk jaar overlijden. Frederique, rust in vrede.