1. 4

  LeT, SIMI, Shiv Sena, MNS, CPI (Marxist),…

  Genoeg extremisten van alle kanten. Wat een drama weer, na 1993 en 2006.
  Mumbai, Maximum City, mijn meest favoriete stad ter wereld. Als ze geen ruzie maken tenminste.

 2. 5

  Ha dit is spectaculair! Onze tijd is nog spectaculairder dan ik in 1989 al dacht! Wow! Het is nu nog wachten totdat westerse nationalisten radicale moskeeen bestormen op een ‘voor elke dode westerling, 2 dode moslims’ basis. Ah Armageddon! Geweldig! Ik zit al aan een titel te denken. Wat een tijd, de onze! Massa terreur, dode politici, een klimaat crisis, een financiele crisis, een zwarte amerikaanse president, AIDS, wat een droom scenario.

 3. 6

  Caprio, waarom wachten op anderen als je zelf je steentje kan bijdragen aan de geschiedenis? Succes, trek wel een jas aan want het is guur buiten!

  [disclaimer: niet bedoeld als aanzet tot geweld]

 4. 7

  omdat de wereld mij geen reet interesseert, beste commendatore, ik lach me enkel rot dit menselijk onvermogen te aanschouwen, prachtig, prachtig wat een spektakel.

 5. 10

  Ik heb nog ontbeten in de Tash Mahal te Mumbay ..Lang geleden, ten tijde van de oproer rond de tempel in Yahoda. Het geweld kwam toen meer van de Hindoe zijde en was vooral tegen moslims gericht. Een maatje van me zit momenteel (wel wat noordelijker) in India.. Ik hoop werkelijk het allerbeste voor hem.