Closing Time | Within Temptation & Blind8

Foto: Ted (cc)
Serie:

Als je goed je best deed kon je altijd al wat maatschappijkritiek horen doorklinken in de teksten van Within Temptation, zelfs in hun periode dat ze meer sprookjesmetal maakten. Maar op hun laatste albums, zéker op het meest recente Bleed Out, ligt het er heel dik bovenop. De band maakt zich onder andere boos over de Russische inval in Oekraïne. Inmiddels wordt er weer nieuwe muziek gemaakt, en daar zet dit thema door. Voor het nummer A Fools Parade is zangeres Sharon den Adel naar Oekraïne afgereisd om een videoclip op te nemen. En dit nummer, Labyrinth, hebben ze samen gemaakt met een Oekraïense rockband.

+1 wat mij betreft, want #teammaatschappijkritiek enzo, maar los van dat ook gewoon mooie muziek.

Reacties (1)

#1 Janos

Ja ze zijn lekker bezig bij WT: https://www.hartvannederland.nl/entertainment/muziek/artikelen/duizenden-volgers-lopen-weg-bij-within-temptation-na-pride-post

“Den Adel zegt verder het niet erg te vinden de volgers kwijt te zijn. Maar wel is ze er erg geschrokken en verbaasd over. “Dat zoveel mensen dat een verwerpelijke mededeling vinden, wat is er in de wereld aan de hand? Ik werd er wel droevig van.””

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*