Sargasso Sport: The Return of Jos the Boss?

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Jos, toen hij nog een team hadWij huilden reeds twee keer om het afbreken van de onderhandelingen tussen Jordan en Jos Verstappen. Nu echter is de Nederlander voor de zoveelste keer weer aan tafel geschoven bij Eddie Jordan.

Ditmaal kwam Jos weer in beeld omdat de Italiaan Giorgio Pantano, die beweert 5 miljoen dollar mee te kunnen nemen aan sponsorgeld, geen bankgarantie kan overleggen.
Toen dat bekend werd, trok het team de reeds testende italiaan uit de auto. (bron).

Het kan dus weer alle kanten op met de (on?)sympathieke Limburger. Hou de Nieuwsscannert in de gaten dus!

0

Reacties (4)

#1 Praetoriaan

Ze zijn tot elkaar veroordeeld zo blijkt maar weer. Jordan heeft het geld heel hard nodig en Zjoske wil dolgraag een zitje. En de tijd begint nu ook aardig te dringen. Beide partijen hebben inmiddels hun hand een keer overspeeld dus wat dat betreft staan ze quitte. Het zou me dan ook niks verbazen als hij volgende week een stoeltje gaat passen en gepresenteerd wordt. Maar zoals ik vorige keer ook als schreef: niet te vroeg juichen!

  • Volgende discussie
#2 Grobbo

Dit is ook meer bedoeld als attendering dan als juichkreet.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Nove

Is Grobbo F1 fan ? Mocht het dit keer wel lukken ,is het een bonus voor SBS en het F1 team wat de uitzendingen wil verzorgen. Ze moeten zich als sponsor opwerpen! Samen met ‘onze’ ruimte-en luchtvaart technologische sector, alle TU diovisies ,de wetenschappelijke onderzoekcentra en nog meer auto gerelateerde bedrijven. Het Rijk wil zich toch profileren en de kennisindustrie promoten?
Krijgt het hele circus de ware dimensie terug, een mediacircus om de mega -buck.
Een all- out race..en de staatssecretaris als pitspoes.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 Grobbo

Ja dat is Grobbo, zij het echter wel dat ik niet om 4 uur opsta om een race te gaan kijken. Ik hoop dan ook dat SBS de herhaling gewoon om 2 uur zal uitzenden.

Dan ben ik ineens een trouwere sbs kijker dan dat ik de afgelopen jaren ben geweest :)

Dat sponsorverhaal zou leuk zijn, maar het rijk heeft geen reclame nodig, ze hebben een monopolie.

  • Vorige discussie