Indiase Sikh over Islam in GB

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Indiase Sikh over Islam in GB

“Wake up or get blown up”

0

Reacties (11)

#1 Mark

Lang filmpje maar de moeite waard. Als je zulke verhalen ziet denk je toch wel es: hebben de rechtsen niet gelijk?

#2 Joost

Wat betreft dat er een probleem is hebben ze gelijk. Maar hun oplossingen slaan nergens op.

#3 nee jij

Ik hoop dat jullie door hebben dat dit ’n filmpje is van de British National Party.

Maar om inhoudelijk te reageren: er is geen enkel excuus om een bevolkingsgroep over één kam te scheren, ook wanneer geweld en intolerantie gemiddeld meer voorkomen binnen die groep. Het probleem is met moslims die niet deugen, niet met de hele groep moslims.

#4 Mark

@nee jij: maar de sikh geeft een voorspelling van wat er gaat gebeuren in GB. Ongeacht het “over een kam scheren”, wat als zijn voorspelling klopt? Zijn er geen aanwijzingen dat zijn voorspelling klopt?[/advocaat v/d duivel modus]

@Spuyt: ik geloof niet dat ie een concrete oplossing voorstelt. Hij wil alleen niet dat de geschiedenis met Punjab zich herhaalt.

#5 nee jij

Think Tank: wanneer je polariseert en denkt in hokjes worden die rassenrellen een self-fulfilling prophecy. Net als Huntington’s these: wie in de “clash of civilizations” gelooft zal ook alles wat met moslims te maken heeft in dat kader passen.

Er zijn misschien aanwijzingen voor een dreigende clash met moslims, maar er is veel meer bewijs dat we de boel niet moeten dramatiseren.

Beroep op angst … is géén argument.

Punjab anno 1947 is totaal niet te vergelijken met Europa nu … Punjab was het resultaat van eeuwenlange verdeel-en-heers politiek door de Britse Raj (net als de Amerikanen nu in Irak: soennieten tegen sji’ieten).

#6 Troebel

Think Tank, misschien wil je je informeren over de verdeling van het Indiase subcontinent in 1947?
Deze Sikh doet het voorkomen in het voorgekookte ‘interview’ dat het massieve geweld toen uitsluitend te verwijten valt aan moslims. Klik ook even door naar website van deze obscurantistische British National Party.

Een voorbeeldje hieruit:

Ethnic Liason Committee
PO Box 28, Erith, DA8 2ZN.

Description : The BNP’s Ethnic Liason Committee is an association, completely separate from the party itself, that members of the ethnic minorities can contact and join. BNP members have in the past demonstrated with members of the ethnic minorities against the refusal of the government to help them return to their homeland. Such shows of solidarity and mutual co-operation demonstrates that black and white alike want to preserve their own heritage and identity and that this instinctive yearning has nothing at all to do with “racism” or “hate” as is so often claimed by politically correct liberals.

#7 Mark

Dat klinkt idd als informatie waar mijn advocaat-van-de-duivel een probleem mee heeft in court. Ik ga het doornemen!

#8 Joost

@tt: Ik had het over de “rechtsen”.

#9 Jan Jaap

Vooral de Blood Telegram is een goed voorbeeld van het waardeloze buitenlandse beleid van de Amerikanen.

Op de een of andere manier krijgen ze het altijd voor elkaar om dertig jaar na iemand te steunen bijna in oorlog met hem te zijn.

#10 spooky

@Think Tank,
Dat de linksen ernaast zitten wil nog niet zeggen dat rechts gelijk heeft of de oplossing heeft; think out of the box; politics will not save us

#11 Mark

En wat dan wel?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*