Aanpassing ‘Het Laatste Nieuws’

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Sinds gisterenavond maakt onze rubriek ‘Het Laatste Nieuws’ geen gebruik meer van de RSS-feed van NU.nl. Vanaf nu zie je daar de headlines van DePers.nl. We kregen namelijk een aanbod van deze site, waarbij we een klein bedrag krijgen per klik. Dit bedrag kunnen we dan weer besteden aan advertentieruimte in De Pers. Rijk zullen we er dus niet van worden.

Daarnaast is het nieuws uit deze feed ook wat diverser. Je zal er vanaf nu ook economie- en sportnieuws tegenkomen. En oh ja, roddelnieuws…

Het leek ons wel een leuk experiment, en we zullen zien of we over niet al te lange tijd een full-color pagina in dat blaadje kunnen krijgen ;-)

Zoals je ziet zijn er nog wat probleempjes met aanhalingstekens en dergelijke, daar werken we nog aan!

Update: Problemen opgelost.

0

Reacties (2)

#1 Davide

GC goes story! ;-)

Ik snap de keuze wel, hoop dat jullie een mooi budget bij elkaar krijgen voor wat advertenties in de ‘gedrukte media’. Bij deze beloof ik plechtig dat ik bij elk bezoek minimaal één pers-stukje zal lezen/aanklikken.

  • Volgende discussie
#2 Hassan

En die van DePers.nl lijken bijna in alles erg op die van Nieuws.nl, meestal woordelijk en het fin. nieuws lijkt weer sprekend op dat in het FD en ook op dat in
Beurs.nl, enzovoorts, enzovoorts…

  • Vorige discussie