1. 1

  Waarom krijgt dit aandacht bij DePers? Een website die voornamelijk ter promotie is van asociale gedachte, een commerciële verzamelplek van “klootzakken” gaan we serieus aandacht aan besteden? Beetje een misser van DePers.

 2. 3

  ooh.. dus? :P Een website uitlichten die schelden op elke vorm van rede en elke vorm van nadenken afbrand, een beetje de pol-pot van het Nederlandse Internet (=Alle intellectuelen moeten dood!) die een lijstje presenteert van wie waarschijnlijk alles behalve een klootzak is aandacht geven? Schelden tot commercie verheven, niet meer, niets minder.

 3. 5

  Om eerlijk te zijn… ik vind het wel zo erg eigenlijk. Niet alleen GS. Het schelden opzich is triest, maar hoe het ge-etter, die ziekte, dat kankergezwel ook in de “echte wereld” doorlekt vind ik wel erg. Natuurlijk, het komt oorspronkelijk uit “de echte wereld”, maar het is een catalyst geworden. Het verzameld “boze kroegpraat” en promoot hersendood zijn, en maakt van losse, niet gevaarlijke onzin praat iets dat uiteindelijk invloed heeft.

  En hoewel er zat domme mensen zijn die denken dat het goed is dat “het volk” op zo’n manier een stem heeft, het is juist het niet nadenken dat het promoot. Een terugkeer naar de middeleeuwen, met high-tech toys. Als ik heel soms op die website zit en ik zie daar ook maar 1 iemand een wel overwogen mening geven wordt die persoon meteen verketterd en kapot gescholden. En dat is blijkbaar wat belangrijk is om te uiten? Tja, als het bij uiten blijft. Maar het lekt door, het beïnvloed zaken die het niet moet beïnvloeden. Hoewel de stenentijdperk bezoekers van GS daar vast 100% omgekeerd over denken.

  En het trieste is, het is nog niet eens een roeping, het is gewoon om commercieel gewin. Mensen ophitsen niet voor een doel anders dan advertentie inkomsten.

  Nee, ik heb het niet zo op GS ;)

 4. 6

  @5: Dat is niet anders op NUjij.

  Maar GeenStijl heeft wel vaak een punt met hun stukjes. Ze raken onrecht. Dat ze het vervolgens tot mythische proporties opblazen is niet mijn ding, maar ze hebben weldegelijk een functie.

 5. 8

  Niet alles is onrecht uiteraaard, maar wel misstanden of opmerkelijke dingen. De afgelopen weken is het nieuwe regeringstoestel van een Afrikaans land me bijgebleven, terwijl we er net miljoenen ontwikkelingsgeld naar toe zouden sluizen.

  De afgelopen week?
  – Bokito is weer gepest door zijn slachtoffer (wordt elders ontkent, of andersom gebracht)
  – Arie Slob, mediawoordvoerder CU kijkt eigenlijk alleen teletekst.
  – De rage boy, een veelvoorkomend persoon die schreeuwt tegen Israëlies. Helaas wat eenzijdig gebracht.
  – Wat de uitspraak over het scheldwoord homo voor homo’s bij de politie betekent
  – Geert Wilders haatvideo.

  Stuk voor stuk nieuws, wat niet in de MSM terechtkwam, maar waar ze wel een punt hebben.

 6. 12

  Spuyt 12,

  Een punt hebben zal best ,maar het punt wordt meestal op zo’n grooteske en hetzerige wijze overschreeuwd dat een zure nasmaak er immer van overhou. Ben er van overtuigd dat de fortuynistische handelwijze doorspekt met een dosis cynisme de maatschappij meer kwaad dan goed doet.

  geeft ook wel de insteek van GS aan:
  klootzakken top 10 i.p.v top 10 van goede gasten. Nuance en onderbouwing in sociaal maatschappelijk debat levert geen hits op schreeuwen & snoeien des te meer, ongeacht de relevantie. Alles voor ’t geld.