Pierre Bokma wint Emmy

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Pierre Bokma wint Emmy

Pierre Bokma heeft in New York een Emmy Award in de wacht gesleept. De acteur won de prestigieuze tv-prijs in de categorie beste acteur voor zijn rol in De Uitverkorene.

Lees verder op DePers.nl

Reacties (3)

#1 Henriette van den Boogaard

Geachte Pierre.
De grap van deze reactie ontstond terwijl ik aan de telefoon zat terwijl jij bij Pauw en Witteman aan de tafel zat.
allereerst van harte met je Emmy.
Waanzinnig, en hopelijk heb je een super afther party gehad. Amerika is te dol voor woorden. maar terwijl wij aan de telefoon zaten, attendeerde ze mij op het voorval dat we bij de Bonneterie in Adam waren en ik in een heftige discussie was met de verkoopster terwijl jij passeerde en ze me zie Pierre Bokma bleef stil staan en ,,,bleef maar kijken…naar je??? weet jij het nog? zij weet zelf nog hoe je gekleed was en noemde het flissend zelfs je schoenen kan ze nog beschrijven.
Kortom…..zoals ze je omschreef….je noemde je een toneelacteur..je weet wel….nou ik weet niets meer ik heb je niet eens gezien maar zei heeft t aanschouwt…..Ik dacht…ja ik herinner me haar opwinding van t voorval….en dacht…tjonge wat apart…ik zie maar zeer zelden mooie mensen waar ik op die wijze bij stil sta om de moeite te nemen om ze te aanschouwen…hoe zie jij dat …..ben je benieuwt,…reageer gerust. met een vriendelijke groet, Het vermoeide model, Henriette.

  • Volgende discussie
#2 carine

lieve pierre, winkeltje maastricht, boven woonde slivia millecam, in amsterdam zagen we elkaar weder. laatst keer in mijn eigen winkel op de jp heyestraat, ik heb nog glazen voor je beschilderd. ik ken je al bijna 20 jaar, maar ergens ken ik je ook niet. gister ontmoette je mijn zoon django op de filmset van glen , ………. je kende mij niet . als je me ziet weet je het wel weer, 20 jaar geleden heb je nog bij me geslapen. maar ik wil je bij deze feliciteren….je bent geweldig!volgende keer als ik je zie dan spreek ik je, was dat winkeltje niet in de kapoenstraat om de hoelk van de lenculenstr?ik werktte daar af en toe en dan kwam je koffie bij me drinken…..wat gaat het leven snel….liefs carine.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Roy

Pierre Bokma heeft kennelijk nogal wat aanbidsters…Aanbidsters die interpungeren gelijk Céline…Alsof er een melodietje gevonden is…

@1&2: we zullen het hem doorgeven zodra we hem spreken.

  • Vorige discussie