Youp van ’t Hek trekt bijna 2,5 miljoen kijkers

Youp van ’t Hek trekt bijna 2,5 miljoen kijkers

De laatste show van Youp van ’t Hek heeft zaterdagavond een miljoenenpubliek getrokken. Er keken 2,496 miljoen mensen naar de registratie van ‘Schreeuwstorm’, die door de Vara werd uitgezonden. Daarmee was de 21e solovoorstelling van de cabaretier het best bekeken programma van de zaterdag.

Lees verder op DePers.nl

 1. 1

  Vond iemand het leuk? Ik vond het vooral (weer) een herhalingsoefening, grappen die hij in 1995 en 1999 ook al deed en alweer een lied over zijn voetballende zoontje.

 2. 2

  Ik vond het vermakelijk genoeg om “af te kijken”, maar ik lach inderdaad ook niet echt in een deuk. Na de pauze was wel aanmerkelijk sterker dan voor de pauze. Maar inderdaad een beetje een herhalingsoefening. En vooral, je ziet dat hij eigen ergernissen waar hij vroeger heel veel mensen direct mee aanspreekt zijn nu ergernissen van een rijke bekende Nederlander. Niets mis mee, gun het hem, maar dat zijn geen ergernissen waar ik me in kan herkennen. En dat maakt de herkenning minder en hem daarom ook minder grappig.

  Eigenlijk was de toegift nog het grappigst…

 3. 3

  Mwah, zeventje.
  Ik snap het allemaal ook wel; Youp zou wel gek zijn om heel erg te veranderen als hij veertig jaar lang volle zalen heeft getrokken met Youp zijn. Maar ja, op een gegeven moment heeft de zappert van tegenwoordig het dan wel weer gezien.

  Wat in elk geval te prijzen valt, is zijn ambitie om cabaret te brengen als kleinkunst. Theaterelementen, muziek, overpeinzingen. Niks ten nadele van Theo Maassen en de nieuwe generatie komieken-met-een-kleurtje, maar dat zijn meer stand-up acts.

 4. 5

  Youp krijgt een 4 min.

  Youp is rijk geworden van het gescheld op toneel. Hoofdschuddend het stuk tot de pauze gezien om te kijken of er ontwikkeling in Youp zit, maar na tig jaar Youp is het allemaal hetzelfde:
  dikke wijven zijn lelijk.
  huwlijk is kut.
  en ikea hopeloos.

  We weten wel. Youp de cabaretier die zijn programma voor driekwart van zijn grappen kon schrappen na de dood van Fortuyn en sinds kort een eigen glossy heeft. Kanslozer kan niet. Rijker wel.

  De mooiste grap in al zijn voorstellingen werd nog gemaakt door een toeschouwer;

  http://www.youtube.com/watch?v=IZq9Qgw7UfI